Nieuws

Deze promo’s laat je beter links liggen

22 januari 2021

Een op het eerste gezicht aantrekkelijke promo is niet altijd de beste deal. Onze prijsjagers selecteerden vijf aanbiedingen die je goedkoper kunt vinden bij een andere verkoper of op een ander moment. Om de beste prijs te vinden, gebruik je beter onze koopwijzers en prijsmelder.

Van een smart-tv tot een keukenrobot: deze vijf promoties laat je beter links liggen. Ons advies: raadpleeg eerst het product in onze koopwijzer en zie in één oogopslag waar en wanneer je het tegen de beste prijs kunt vinden. Je kunt ook een melding ontvangen als de prijs zakt.

Apple iPhone SE 2020 (64GB)

Val niet voor de zogenaamd aantrekkelijke prijs van € 489 die Cora voorstelt voor deze smartphone. Je vindt dit model haast bij eender welke aanbieder tegen een lagere prijs. In juni 2020 vond je de iPhone voor € 404,13 en tijdens Black Friday vorig jaar bood Telefoonwereld hem aan voor € 415.

Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G (256GB)

In tegenstelling tot wat Fnac doet uitschijnen is € 1199 geen koopje voor deze topsmartphone. Niet alleen is dit eigenlijk de normale prijs die Fnac voor deze smartphone vraagt, veel verkopers bieden hem bovendien goedkoper aan. Op 21 november vorig jaar was het toestel verkrijgbaar voor zo’n € 860 en InfinityPro verkocht de Samsung voor € 941 tijdens Black Friday.

Samsung Galaxy Note20 5G (256 GB)

De promotieprijs van € 909 waarmee MediaMarkt voor deze smartphone uitpakt is eigenlijk de prijs die de keten buiten de solden aanrekent. Bovendien kun je de smartphone tegen een betere prijs vinden bij meerdere handelaars. Tijdens Black Friday 2020 was de Galaxy verkrijgbaar voor € 699 bij Belsimpel.

Samsung QE43Q60TASXXN 

Fnac biedt naar eigen zeggen een korting van € 100 aan op deze Samsung-televisie, maar de promoprijs van € 699 is lang niet het meest voordelig. Je vindt hem een pak goedkoper bij andere retailers en voor onder meer € 549 bij Electro Dépôt. Het goedkoopst kon je de tv vinden tijdens Black Friday voor een prijs van € 539.

PHILIPS HR7530/00 Viva Collection

Deze keukenrobot is momenteel verkrijgbaar bij Bol.com en MediaMarkt voor een promotieprijs van € 105. Onze prijsgrafiek leert ons echter dat de prijs de laatste maanden is gestegen en dat het product bijvoorbeeld tijdens Black Friday aan een lagere prijs te vinden was. Geen interessante, wel een fake deal!

Toch enkele interessante deals

Naast deze "fake deals" hebben onze prijsjagers ook goede promoties gevonden.

Zo kan je de droogkast WHIRLPOOL FTBE M11 8X2 momenteel voor €50 goedkoper op de kop tikken (€ 449 in plaats van € 499) bij MediaMarkt. Bovendien is dat een nog betere prijs dan tijdens Black Friday (€ 479). 

Zoek je een wasmachine van goede kwaliteit, dan is de Zanussi ZR7421WF een interessante deal, eveneens bij MediaMarkt. Je vindt de machine voor € 299, wat nog iets goedkoper is dan tijdens Black Friday (€ 324).

Interesse in andere interessante promoties? Vind de beste deal voor meer dan 100 producten getest en aanbevolen door onze experts.

Vind de beste deals