Nieuws

Coronaproof naar de zomersolden

29 juni 2021
corona

Op 27 juni zijn de coronaregels weer veranderd. Dat heeft gevolgen voor de manier waarop je vanaf 1 juli kunt beginnen aan de zomersolden.

De zomersolden van 2020 waren eigenlijk geen pretje. We mochten maximaal dertig minuten in de winkel blijven, en we moesten in ons eentje naar binnen. De solden begonnen ook pas op 1 augustus.

Nieuwe regels sinds 27 juni

Deze zomer zullen de solden meer lijken op de koopjesperiode zoals we die kennen van vroeger. Sinds 27 juni gelden de volgende regels voor shoppers.

• Je mag met een onbeperkt aantal gezinsleden of vrienden de winkel in, maar het aantal klanten kan worden beperkt om een te grote concentratie te vermijden.
• Je mag zo lang in de winkel blijven als je wilt.
• Je draagt wel een mondmasker en je ontsmet je handen bij het binnenkomen.

Kater na de aankoop?

Je zult niet de eerste zijn die opgewekt met afgeprijsde kleding naar huis terugkeert en daar ontdekt dat de sluiting van die nieuwe jurk hapert of dat die broek toch te strak zit. Raadpleeg ons dossier “Aankopen terugbrengen: ook tijdens de solden” om te weten wat je rechten zijn.

Meer info

Zit je met een vraag over een aankoop? Je kunt elke werkdag terecht bij onze adviesdienst op het nummer 02 542 34 34, van maandag tot vrijdag van 9 tot 12.30 uur en van 13 tot 17 uur (op vrijdag tot 16 uur).

BEL 02 542 34 34