Nieuws

De Black Friday deal van de dag: JBL koptelefoon

24 november 2022
smartphone op muizenval in kader van goede of slechte Black Friday deal

Zoals elk jaar kun je in deze week van Black Friday goede deals vinden, maar je moet waakzaam blijven voor valse promoties. Daarom kun je op onze Rate My Deal-pagina uitzoeken of een promotie ook echt de moeite loont. Onze collega Laura zocht vandaag naar een deal voor de JBL Tune 760NC, een draadloze koptelefoon met ruisonderdrukking, die volgens onze experts van topkwaliteit is.

JBL Tune koptelefoon aan een goede prijs

Ga je deze week op zoek naar een koopje in het kader van Black Friday? Onze collega Laura toont hoe je met onze Rate My Deal-pagina kunt nagaan welke promoties de moeite waard zijn. Vandaag gaat ze op zoek naar een goede televisie en dankzij onze vergelijker hoofdtelefoons weet ze dat het model JBL Tune 760NC een prima keuze is. Maar kan ze hier ook een goede Black Friday deal voor vinden? Bekijk het in onderstaande video:

Sla je slag met onze Rate My Deal-pagina 

Wil je ook voor andere Black Friday-promoties nagaan of ze echt de moeite waard zijn, surf dan naar onze Rate My Deal-pagina. Je vindt er nog de hele week talloze deals die door ons worden gewogen en beoordeeld. Een betere garantie dat je geen kat in een zak koopt, maar een onvervalste slag slaat, zul je niet vinden.

Naar Rate My Deal platform