Nieuws

Solden: de beste deals van de week

07 januari 2021

Zoek je een espressomachine, smartphone, tablet of stofzuiger voor de beste prijs? Onze prijsjagers selecteerden speciaal voor jou de beste deals van de week.

Goede koopjes vind je niet altijd vanzelf. Al die aanbiedingen vergelijken vraagt tijd en dan weet je nog niet of de kwaliteit van het product wel goed is. Om jou de moeite te besparen, deden onze prijsjagers het werk in jouw plaats. Ze screenden talrijke aanbiedingen en maakten een selectie van niet te missen deals. Elk toestel werd bovendien uitvoerig getest in onze labo’s.

Interesse in andere deals? Vind de beste deal voor meer dan 100 producten getest en aanbevolen door onze experts.

Vind de beste deals 

Espressomachine Domo DO718K

Deze espressomachine vind je nu voor € 290,99 bij Bol.com. Volgens onze prijsjagers is dat de laagste prijs ooit. Koffieliefhebbers hoeven dus niet te twijfelen.Ons oordeel: Een volautomatische machine van topkwaliteit, dat is de Domo DO718K. Het toestel maalt je koffiebonen tot een smaakvol kopje koffie. Lees onze volledige beoordeling en ontdek meer kenmerken en prestaties van deze koffiemachine.

Smartphone Samsung Galaxy S20+

Deze Samsung-smartphone kan je nu kopen voor € 649 bij MediaMarkt. Afgezien van een promotie tijdens Black Friday 2020 (€ 625,85 bij Amazon.nl) is de prijs volgens onze experts nooit zo laag geweest.Ons oordeel: De Samsung Galaxy S20+ doet het qua prestaties beter dan de concurrentie in zijn segment, heeft een prachtig OLED-scherm en biedt een heel goede fotokwaliteit. Een van zijn zwakke punten is echter zijn broosheid: deze smartphone slaagde niet voor onze valtest. Meer resultaten lees je in de volledige productfiche.

Tablet Samsung Galaxy Tab S7 Wifi 128GB

Deze Samsung-tablet is nu verkrijgbaar voor € 549 bij Vanden Borre, Fnac, Krëfel en in de Samsung-webshop. Goedkoper hebben onze experts hem nog niet gevonden, een prima deal dus.Ons oordeel: De Samsung Galaxy Tab S7 is de kleinere broer van de S7+ met een schermdiagonaal van 11". Een tablet met zeer krachtige hardware die direct concurreert met de Apple iPad Pro 11". Alle resultaten en kenmerken vind je terug in de volledige productfiche

Steelstofzuiger Dyson V11 Torque Drive Extra

Deze Dyson-stofzuiger kan je op de kop tikken voor € 549 bij Coolblue, MediaMarkt, Krëfel en de Dyson-webshop. De laagste prijs ooit volgens onze prijsjagers.

Ons oordeel: De Dyson V11 Torque Drive Extra levert goede prestaties en is goed uitgerust met accessoires, waaronder een kruimeldieffunctie. Zowel de batterij als het stofreservoir zijn verwijderbaar. Lees meer over de prestaties van deze steelstofzuiger in de volledige productfiche.

Gebruik onze expertise

Zelfs als je een toestel voor een geweldige prijs vindt, is het altijd een goed idee om onze onafhankelijke beoordelingen te lezen. Je vindt ze terug in onze koopwijzers. Zo weet je zeker dat je niet met een slechte deal wordt opgescheept.

Naar onze koopwijzers