Nieuws

De Black Friday deal van de dag: LG televisie

23 november 2022
smartphone op muizenval in kader van goede of slechte Black Friday deal

Zoals elk jaar kun je in deze week van Black Friday goede deals vinden, maar je moet waakzaam blijven voor valse promoties. Daarom kun je op onze Rate My Deal-pagina uitzoeken of een promotie ook echt de moeite loont. Onze collega Laura zocht vandaag naar een deal voor een televisie van LG, die volgens onze experts ook nog eens van topkwaliteit is.

Goede deal: televisie van LG

Ga je deze week op zoek naar een koopje in het kader van Black Friday? Onze collega Laura toont hoe je met onze Rate My Deal-pagina kunt nagaan welke promoties de moeite waard zijn. Vandaag gaat ze op zoek naar een goede televisie en dankzij onze vergelijker televisies weet ze dat het model LG 50UQ81006LB een prima keuze is. Maar kan ze hier ook een goede Black Friday deal voor vinden? Bekijk het in onderstaande video:

Sla je slag met onze Rate My Deal-pagina 

Wil je ook voor andere Black Friday-promoties nagaan of ze echt de moeite waard zijn, surf dan naar onze Rate My Deal-pagina. Je vindt er nog de hele week talloze deals die door ons worden gewogen en beoordeeld. Een betere garantie dat je geen kat in een zak koopt, maar een onvervalste slag slaat, zul je niet vinden.

Ga naar onze Rate My Deal pagina