Nieuws

De Black Friday deal van de dag: Garmin Venu 2 Plus smartwatch

22 november 2022
smartphone op muizenval in kader van goede of slechte Black Friday deals

Zoals elk jaar kun je in deze week van Black Friday goede deals vinden, maar je moet waakzaam blijven voor valse promoties. Daarom kun je op onze Rate My Deal-pagina uitzoeken of een promotie ook echt de moeite loont. Onze collega Laura zocht vandaag naar een deal voor de Garmin Venu 2 plus 43mm, een fitness-smartwatch die volgens onze experts van topkwaliteit is.
 

De Garmin Venu 2 Plus aan een goede prijs

Ga je deze week op zoek naar een koopje in het kader van Black Friday? Onze collega Laura toont hoe je met onze Rate My Deal-pagina kunt nagaan welke promoties de moeite waard zijn. Vandaag gaat ze op zoek naar een goede smartwatch en dankzij onze vergelijker smartwatches & activity trackers weet ze dat de Garmin Venu 2 Plus 43mm een prima keuze is. Maar kan ze hier ook een goede Black Friday deal voor vinden? Bekijk het in onderstaande video:

Sla je slag met onze Rate My Deal-pagina 

Wil je ook voor andere Black Friday-promoties nagaan of ze echt de moeite waard zijn, surf dan naar onze Rate My Deal-pagina. Je vindt er nog de hele week talloze deals die door ons worden gewogen en beoordeeld. Een betere garantie dat je geen kat in een zak koopt, maar een onvervalste slag slaat, zul je niet vinden.

Ga naar onze Rate My Deal pagina