Nieuws

Black Friday deal van de dag: de Samsung Galaxy S21 5G

25 november 2022

Zoals elk jaar kun je in deze week van Black Friday goede deals vinden, maar je moet net zo goed oppassen voor valse promoties. Daarom kun je op onze Rate My Deal-pagina uitzoeken of een promotie ook echt de moeite loont. Onze collega Laura zocht vandaag naar een deal voor de Samsung Galaxy S21 5G, een smartphone die zeer goed scoort op onze tests.

De Samsung Galaxy S21 5G wordt mogelijk nog goedkoper

Ga je deze week op zoek naar een koopje in het kader van Black Friday? Onze collega Laura toont hoe je met onze Rate My Deal-pagina kunt nagaan welke promoties de moeite waard zijn. Vandaag gaat ze op zoek naar een goede smartphone en dankzij onze vergelijker smartphones weet ze dat de Samsung Galaxy S21 5G een prima keuze is. Maar vindt ze ook een goede Black Friday deal voor dat toestel? Bekijk het in onderstaande video:

Sla je slag met onze Rate My Deal-pagina 

Wil je ook voor andere Black Friday-promoties nagaan of ze echt de moeite waard zijn, surf dan naar onze Rate My Deal-pagina. Je vindt er nog de hele week talloze deals die door ons worden gewogen en beoordeeld. Een betere garantie dat je geen kat in een zak koopt, maar een onvervalste slag slaat, zul je niet vinden.

Ga naar onze Rate My Deal pagina