Nieuws

Vind de allerbeste aanbiedingen met Rate My Deal

30 juni 2022
vrouw staat in hightech winkel voor de televisies op zoek naar goede aanbieding tijdens solden

De zomer betekent niet alleen zon, zee en strand, het betekent ook de terugkeer van de solden. Helaas gaan de solden ook vaak hand in hand met valse promoties… Vermijd deze valstrikken en vind de beste prijzen op ons platform Rate My Deal.

Om je weg te vinden tussen alle spetterende promoties en aantrekkelijke prijzen op verschillende producten, hebben onze experts een volledige analyse gemaakt van de online prijzen van de meest populaire artikelen - smartphones, televisies, hoofdtelefoons, luidsprekers, enz. -. Het gaat voornamelijk om aanbiedingen op hightech producten en huishoudelijke apparatuur die zijn aangekondigd door de grootste aanbieders (MediaMarkt, Vanden Borre, Makro, Krëfel, Eldi, Bol, Coolblue, Expert, Exellent, Selexion).  

Met Rate My Deal willen wij je waarschuwen voor valse promoties. Denk aan kortingen op prijzen die de detailhandel vlak voor de uitverkoop kunstmatig heeft opgedreven, maar ook aan zogezegde promoties waarbij de doorstreepte prijs gewoon de door de fabrikant aanbevolen verkoopprijs is en niet de prijs die voorheen door deze winkel werd gebruikt. Daarmee worden klanten misleid door kortingen op prijzen die eigenlijk de oorspronkelijke prijzen blijken te zijn. 

Wij helpen je goede deals te vinden

Om je te helpen deze misleidende kortingen te herkennen, laten wij de originele prijzen naast de promotieprijzen zien. Op die manier kun je de werkelijke waarde van de promotie kunt beoordelen. Wij onderzoeken de prijzen van honderden hightech producten, huishoudelijke apparaten, enz. zoals je ze kunt vinden op onze verschillende productvergelijkers. Door de prijstrend van elk product over de laatste maanden te controleren en te vergelijken met die van de concurrentie, kunnen wij valse kortingen opsporen en rapporteren, zodat je niet wordt afgezet.

Vind aanbiedingen met Rate My Deal

 

Nog beter: als we bij de concurrent een betere prijs vinden, laten wij je dat weten. Dan kun jij het product waar je naar op zoek bent tegen de beste prijs kopen. Als een promotie écht een koopje blijkt te zijn, zullen wij dit uiteraard ook bevestigen en ben jij een van de eersten om hiervan te profiteren.
Wij noemen iets een "goede deal" wanneer de kwaliteit van het product in onze tests als "goed" of "uitstekend" wordt beoordeeld, maar ook wanneer de geadverteerde prijs lager of vergelijkbaar is met de laagste prijs op de markt in de laatste twaalf maanden. 

Laat je niet te snel verleiden door lage prijzen 

Heb je een nieuwe wasmachine gespot of ben je van plan om de uitverkoop te gebruiken om je smartphone te vervangen? Vergeet niet om eerst onze koopwijzers te bekijken. Naast de resultaten van al onze tests en de technische informatie over de verschillende producten, kun je ook de evolutie van de prijzen volgen en gemakkelijk nagaan of het aanbod daadwerkelijk interessant is. 

Onze tip: weersta de verleiding om een product te kopen alleen omdat het sterk is afgeprijsd. Als je een nieuw toestel wilt kopen, is het altijd belangrijk om ook te letten op kwaliteit en duurzaamheid.