Nieuws

Black Friday: Vind de beste aanbiedingen met Rate My Deal

15 november 2022
rate my deal - black friday aanbieden

Ben je al weken aan het wachten op Black Friday om een product voor een lagere prijs te kopen? Helaas gaat Black Friday vaak hand in hand met valse promoties… Vermijd deze valstrikken en vind de beste deals op ons platform Rate My Deal.

De beste Black Friday-deals

Om je weg te vinden tussen alle spetterende promoties op verschillende producten tijdens Black Friday, hebben onze experts een volledige analyse gemaakt van de online prijzen van de meest populaire artikelen - smartphones, televisies, hoofdtelefoons, luidsprekers, enz. Het gaat voornamelijk om aanbiedingen op hightechproducten en huishoudelijke apparatuur die zijn aangekondigd door de grootste aanbieders (MediaMarkt, Vanden Borre, Krëfel, Eldi, Bol, Coolblue, Expert, Exellent, Selexion, Amazon, Cora, Carrefour Hyper).  

Met ons platform Rate My Deal willen wij je waarschuwen voor valse promoties. Denk aan kortingen op prijzen die de detailhandel vlak voor de uitverkoop kunstmatig heeft opgedreven, maar ook aan zogezegde promoties waarbij de doorstreepte prijs gewoon de aanbevolen verkoopprijs is en dus niet de prijs die voorheen door deze winkel werd gebruikt. Daarmee worden klanten misleid door kortingen op prijzen die eigenlijk de oorspronkelijke prijzen blijken te zijn. 

Hoe herken je een goede deal?

Om je te helpen deze misleidende kortingen te herkennen, laten wij op Rate My Deal de originele prijzen naast de promotieprijzen zien. Op die manier kun je de werkelijke waarde van promoties beoordelen. Doordat wij de prijstrend van elk product over de laatste maanden controleren en vergelijken met die van de concurrentie, kunnen wij valse kortingen opsporen en rapporteren, zodat je niet wordt afgezet. 

Hoe werkt Rate My Deal?

Ben je op zoek naar een bepaald product? Op de homepage van Rate My Deal kun je direct de naam van een artikel in de zoekbalk typen. Als je naar een algemeen product op zoek bent, zoals een stofzuiger, kun je ook zoeken op de productcategorie.

Vind aanbiedingen met Rate My Deal

Heb je een product in een bepaalde winkel gevonden? Onze tool toont de prijzen van alle concurrerende winkels.  Zo kun je genieten van het product tegen de beste prijs.

Wij spreken van een "goede deal" wanneer de kwaliteit van het product in onze tests als "goed" of "uitstekend" werd beoordeeld, maar ook wanneer de geadverteerde prijs minder dan of vergelijkbaar met de gemiddelde prijs op de markt in de laatste twaalf maanden. 

Laat je niet te snel verleiden door lage prijzen 

Heb je een nieuwe wasmachine gespot of ben je van plan om de uitverkoop te gebruiken om je smartphone te vervangen? Vergeet niet om eerst onze koopwijzers te bekijken. Naast de resultaten van al onze tests en de technische informatie over de verschillende producten, kun je ook de evolutie van de prijzen volgen en gemakkelijk nagaan of het aanbod daadwerkelijk interessant is. 

Onze tip: weersta de verleiding om een product te kopen alleen omdat het sterk is afgeprijsd. Als je een nieuw toestel wilt kopen, is het altijd belangrijk om ook te letten op kwaliteit en duurzaamheid.