Nieuws

Bezoek ons op het Vakantiesalon

17 januari 2020
vakantiesalon

Onze toercaravan is al enkele maanden op rondreis door het land. Volgende halte: het Vakantiesalon in Antwerpen. Onze experts geven er antwoord op al je vragen over reizen.

Test Aankoop komt naar je toe! Sinds eind vorig jaar staat onze toercaravan regelmatig op plaatsen waar we veel consumenten kunnen helpen met hun aankopen.

Op Black Friday stonden we bijvoorbeeld aan het winkelcentrum Docks Bruxsel om bezoekers te vertellen waar ze een bepaald product op dat moment tegen de laagste prijs konden kopen. Op het Autosalon hielpen we consumenten onder meer met de vraag: welk motortype (benzine, diesel, elektrisch …) kies ik het best?

En van 23 tot 26 januari staan we op het Vakantiesalon in Antwerp Expo. Onze experts kunnen je daar vertellen hoe je goedkoper kunt reizen, waar je op moet letten wanneer je een auto huurt en hoe je de reis optimaal voorbereidt. Bovendien kun je met onze tariefvergelijker voor reisbijstandsverzekeringen de beste of meest voordelige polis kiezen. Ook andere reisvragen zullen we met plezier beantwoorden.

De toercaravan staat in hal 1. Spring zeker even binnen! Raak je er niet, lees dan onze tips om goedkoper te reizen en om goed voorbereid op vakantie te vertrekken.

Onze volgende haltes

Kom je niet naar het Vakantiesalon? Misschien komen we elkaar dan tegen op een volgende halte, zoals de beurs Creativa (13/2-16/2) of op Batibouw (29/2-8/3).

Community

Familie & vrije tijd

mobile

Gerelateerde discussies