Nieuws

Sluit je aan bij onze groepsvordering tegen Ryanair

08 januari 2020
Ryanair groepsvordering

Ryanair kende een nieuwe tegenvaller. De luchtvaartmaatschappij werd er door een Belgische rechter toe veroordeeld om een vergoeding toe te kennen aan de passagiers die getroffen waren door de stakingsgolf bij het personeel in de zomer van 2018. Behoor jij daar ook toe? Het is nog niet te laat om je bij onze groepsvordering tegen Ryanair aan te sluiten.

In de zomer van 2018 heeft een stakingsgolf bij het personeel van Ryanair voor duizenden passagiers geleid tot vertraging of annulering van hun vlucht. Hoewel er duidelijke Europese regelgeving bestaat die een vergoeding vooropstelt voor passagiers die getroffen zijn door een stakingsactie, weigerde Ryanair die na te leven. Met als argument dat de stakingen overmacht waren.

Een Belgische rechter heeft dat argument onlangs van tafel geveegd. Ryanair werd ertoe veroordeeld om alle getroffen passagiers te vergoeden. Het bedrag schommelt tussen € 250 en € 400 al naargelang de vluchtafstand.

Dat is een nieuwe tegenvaller voor Ryanair. Maar meteen ook een nieuwe overwinning voor de consument, en dat stemt ons blij. 

Onze groepsvordering tegen Ryanair

Wij hebben van bij het begin passagiers bijgestaan die in eigen naam een rechtszaak begonnen tegen de luchtvaartmaatschappij. Maar die individuele zaken duurden langer dan verwacht. En ondertussen kwam het einde van de verjaringstermijn in zicht. Daarom besloten wij in juli 2019 om een groepsvordering aan te spannen. 

Ben jij een van de duizenden passagiers die getroffen werden door de stakingsgolf in de zomer van 2018? Dan kun je nog altijd aansluiten bij die groepsvordering. Het is volledig gratis.

Ik sluit me aan bij de groepsvordering


 
User name

Deelnemen aan de discussie

Doe mee en geef je mening of stel je vraag. 

reacties

Wees de eerste om te reageren
Community

Familie & vrije tijd

mobile

Gerelateerde discussies