Dossier

Al je vragen over reizen beantwoord

11 mei 2022
reizen FAQ

Corona is nog altijd een mogelijke spelbreker wanneer je wilt reizen. Wie boekt, doet dat met een mogelijke annulering in het achterhoofd. Wij helpen je met het antwoord op een selectie van veelgestelde vragen. 

Reizen in tijden van corona

Reizen in tijden van corona is veel minder onbekommerd reizen dan vroeger. In dit artikel maakten we een selectie van veelgestelde vragen:

Corona in de rest van ons leven

Uiteraard is de coronacrisis in de eerste plaats een gezondheidscrisis. Dus is het ook belangrijk om de ongerustheid qua gezondheidsrisico juist te kaderen. Raadpleeg hiervoor ons gezondheidsdossier over corona.

NAAR HET GEZONDHEIDSDOSSIER OVER CORONA

Daarnaast heeft het coronavirus echter ook veel andere aspecten van ons leven ernstig overhoop gehaald. Wij beschikken tevens over een dossier waarin we focussen op de gevolgen voor je geld en je rechten. Met veelgestelde vragen over je aankopen, je geld, je vrijetijdsbesteding, je woning, je werk, het vervoer, je familie.

NAAR HET DOSSIER CORONA: JE GELD EN JE RECHTEN

Heb je hulp nodig?

Je kunt ons met je vragen over reizen elke werkdag bereiken op het gratis nummer nummer 0800 29 510, van maandag tot donderdag tussen 9 en 18 uur en op vrijdag tussen 9 en 15.45 uur.

BEL 0800 29 510