Nieuws

Campagne "Klik ze veilig vast"

08 augustus 2017
Campagne VSV "Beloofd"

De Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV) lanceert vandaag met onze steun een grootschalige campagne voor beter vastgeklikte kinderen in de auto. Met onze koopwijzer kinderzitjes kun je snel een geschikt kinderzitje terugvinden.

De Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV) lanceert vandaag met onze steun de grootschalige campagne "Beloofd" voor een betere kindveiligheid in de wagen. Je zult in de maand augustus de affiches en de folder ongetwijfeld in het straatbeeld te zien krijgen, of de speciale aflevering van Kijk Uit! op één. 

Ga het engagement aan

Op de campagnewebsite www.beloofd.be kun je het engagement aangaan om kinderen op de correcte manier vast te klikken. Dat betekent: met het juiste kinderzitje. Een gewone veiligheidsgordel biedt immers geen afdoende bescherming voor kinderen.

Kinderzitjes zijn niet goedkoop, maar een levensnoodzakelijke investering om je kinderen veilig te vervoeren. Kies altijd een model dat aangepast is aan het gewicht, de grootte en de lichamelijke ontwikkeling van je kind. Naarmate hij of zij groeit, zul je immers verschillende autostoeltjes nodig hebben. Schakel pas over naar een groter zitje als je kind het maximale gewicht voor het huidige zitje heeft bereikt, of met zijn hoofd boven de rand uitsteekt.

Wij helpen je een geschikt kinderzitje kiezen

Dankzij de tips voor het kiezen van een kinderzitje in onze koopgids en de testresultaten van meer dan 50 kinderzitjes in onze Koopwijzer kinderzitjes, kies je gemakkelijk een geschikt kinderzitje!

MAXI-COSI JADE + 3WAYFIX
Bekijk onze testresultaten Krijg exclusieve toegang
Referentieprijs
 468,00
SILVER CROSS DREAM + DREAM I-SIZE BASE
Bekijk onze testresultaten Krijg exclusieve toegang
Referentieprijs
 448,00
CYBEX ATON 5
Bekijk onze testresultaten Krijg exclusieve toegang
vanaf
 107,90