Hoe wij testen

Hoe wij kinderwagens testen

26 maart 2020

Graag nemen we je mee achter de schermen van onze test van triobuggy's. We onderwierpen ze aan uitgebreide tests in het laboratorium en lieten ouders er een praktische rijtest mee uitvoeren op een hindernissenparcours.

Gebruikscomfort

 

Gebruiksvriendelijkheid

We beoordelen het gebruiksgemak van de 3-in-1-buggy's voor de bestuurder. We bekijken hoe vlot het gaat om de kinderwagens open en dicht te vouwen, de remmen te bedienen en de handgreep op de geschikte hoogte in te stellen.
We checken of je het kind gemakkelijk in het zitje kunt zetten en kunt vastgespen, of je de rugleuning en de benensteun eenvoudig in verschillende standen kunt zetten, en of je de wind- en regenkap gemakkelijk open- en dichtgevouwen krijgt.

Vervoeren

Het gewicht en de omvang van de kinderwagen heeft belang als je hem moet vervoeren. Als test kijken we hoe vlot we de triokinderwagens uitgeklapt met 2 personen op en af de trap kunnen dragen. Ook wordt geëvalueerd hoe gemakkelijk ze dichtgeklapt op te tillen en te transporteren zijn, wat belang heeft als je ze in de autokoffer moet laden.

 

Stallen

Een 3-in-1-kinderwagen neemt behoorlijk veel plaats in, zelfs in opgeplooide toestand. We hebben dus ook aandacht voor het opberggemak van de triobuggy's. Als ze dichtgevouwen rechtopstaand kunnen worden opgeborgen, is dat een voordeel.

 

Spullen opbergen in de draagmand

De draagmand onderin moet ruim en praktisch zijn om allerlei spullen mee te nemen voor onderweg. We kijken hoeveel kilogram je in het draagnetje kunt laden en checken of het gemakkelijk toegankelijk is.

 

Onderhoudsvriendelijkheid

Vlekken van gemorst eten of moddervoetjes zijn onvermijdelijk. We kijken of de bekleding eenvoudig van het onderstel te halen is, of je ze kunt wassen in de machine en of je ze nadien weer gemakkelijk op het frame kunt bevestigen.
User name

Deelnemen aan de discussie

Doe mee en geef je mening of stel je vraag. 

1 reacties

sorteer op :

Meld je aan om toegang te krijgen.

07/10/2020

Mijn schoondochter is zwanger. Geboorte eerste kindje is gepland voor april.
Haar familie woont in Istanbul. Dus zal ze regelmatig vliegtuig nemen.
Wat kan ze het beste kopen een 3 in 1 kinderwagen of buggy.