Hoe wij testen

Hoe wij kinderwagens testen

26 maart 2020

Graag nemen we je mee achter de schermen van onze test van triobuggy's. We onderwierpen ze aan uitgebreide tests in het laboratorium en lieten ouders er een praktische rijtest mee uitvoeren op een hindernissenparcours.

Inleiding

3-in-1-kinderwagens, ook meegroeikinderwagens of triobuggy's genoemd, worden in ons lab en op een hindernissenparcours aan grondige tests onderworpen. We beoordelen ze op wel 66 criteria. We testen onder meer hun rijprestaties op allerlei ondergronden, hun stevigheid en duurzaamheid, het gebruiksgemak, de veiligheid, het zitcomfort voor het kind, het onderhoudsgemak enz.

 

Praktisch rijexamen

hindernissenparcours

We laten een panel van ouders met hun kind in de kinderwagens een parcours afleggen vol hindernissen die je tijdens een doorsnee wandeling tegenkomt: oneffen terrein zoals hobbelige kasseien, stoepranden, drempels enz. We kijken hoe vlot de kinderwagens over dat hindernissenparcours rijden.

Om te checken hoe vlot de triobuggy's kunnen manoeuvreren, laten we de ouders ermee door nauwe doorgangen rijden. We testen ook de draaicirkel in scherpe bochten.

User name

Deelnemen aan de discussie

Doe mee en geef je mening of stel je vraag. 

1 reacties

sorteer op :

Meld je aan om toegang te krijgen.

07/10/2020

Mijn schoondochter is zwanger. Geboorte eerste kindje is gepland voor april.
Haar familie woont in Istanbul. Dus zal ze regelmatig vliegtuig nemen.
Wat kan ze het beste kopen een 3 in 1 kinderwagen of buggy.