Gids

Ontvang je gratis gids "In 30 vragen door de crisis"

28 juli 2020
coronagidsnl 800x450

Vandaag staat de teller op meer dan 20 000 corona-gerelateerde vragen. De 30 meestgestelde vragen over gezondheid, reizen en geld tijdens deze crisisperiode zijn bij elkaar gebundeld, mét antwoord. Bel ons op 0800 29 510.

In quarantainetijden was er vooral doodse stilte op het landschapsbureau. Maar rustig was het niet bepaald voor onze experten en advocaten. Zij hebben de leden van Test Aankoop nog vaker dan anders geholpen. Niet 1 000 keer per dag, maar 1 400 keer hebben ze vanachter hun keukentafel, vanuit hun bureaustoel of desnoods hun tuinfauteuil alle twijfels van onze leden helpen oplossen.

Vandaag staat de teller op een kleine 20 000 corona-gerelateerde vragen. Onze experten en advocaten namen twijfels weg over niet-terugbetaalde vliegtuigtickets, weerbarstige video-apps, loodzware hypotheken of ongebruikte busabonnementen. Ze adviseerden over handgels of mondmaskers en keken over jouw schouder mee bij de belastingaangifte.

De meestgestelde vragen over geld, vrije tijd en gezondheid

De belangrijkste adviezen van onze experts en advocaten aan de leden hebben we gebundeld in een kleine gids. Doe er jouw voordeel mee. Bel ons vandaag nog om een gratis exemplaar toegestuurd te krijgen.

Vraag nu je gids aan op 0800 29 510

Download gratis onze gids

EXCLUSIEVE TOEGANG

Word supporter om de gids te raadplegen!


IK WORD SUPPORTER