Word klant bij Primagaz en krijg je installatie gratis (waarde € 500)

Voordelen

Hoe werkt het?

  1. Je start de chatmodule door te klikken op "Ik vraag een offerte aan".
  2. Een adviseur van onze partner Primagaz neemt contact met je op om je aanvraag af te ronden.
  3. Je ontvangt een finaal aanbod om te profiteren van de diensten van onze partner.

Veelgestelde vragen

Zal ik eigenaar zijn van de propaantank?

In geval van een ingegraven tank word je eigenaar meteen bij de installatie of na 9 jaar volgens het type contract dat je wilt sluiten.

In geval van een bovengrondse tank blijft de installatie van de tank tot aan de meegeleverde stoomtapkraan eigendom van Primagaz. Het gaat om het deel van de propaaninstallatie waarin de druk niet wordt geregeld. De druk in dit deel van de installatie is afhankelijk van de buitentemperatuur en de hoeveelheid propaan die uit de tank wordt onttrokken. De gebruiker huurt in principe de propaantank.

Ik ben een nieuwe klant van Primagaz. Wanneer wordt mijn tank geïnstalleerd?

Enkele dagen na ondertekening van je nieuwe contract met Primagaz zul je worden gecontacteerd voor een afspraak voor de levering en installatie van je nieuwe propaantank. Als je nergens aan een contract gebonden bent, reken dan op een gemiddelde levertijd van 4 weken voor een bovengrondse gastank en 6 weken voor een ondergrondse gastank. Deze leveringstermijn gaat in na betaling van het voorschot.

 

Waarom is propaangas een goed alternatief voor aardgas?

Propaangas is een uitstekend alternatief voor aardgas! Het voordeel van propaan is dat het erg lijkt op aardgas, maar aangezien het wordt opgeslagen in gasflessen of -tanks, heb je geen aardgasaansluiting nodig.

Net als aardgas is propaan een veelzijdige energiebron. Voor centrale verwarming, warmwaterproductie of het bereiden van je dagelijkse maaltijden: met propaangas kan het allemaal. Daarnaast is propaangas ook te gebruiken voor bijverwarming met een gasconvector, zodat je de koude winterdagen comfortabel kunt doorbrengen.

Ben je benieuwd of jouw toepassiingen haalbaar zijn met een propaangasinstallatie? Start dan onze praktische tool.

Welke installaties zijn mogelijk?

Er bestaan twee systemen, afhankelijk van de omstandigheden in je huis en tuin, en van je verbruik:

- Ingegraven tanks
- Bovengrondse tanks

Word klant bij Primagaz en krijg je tot € 500 terugbetaald voor jouw installatie!