Actie “Voor een gezonde en energiezuinige woning”

Voordelen

Hoe werkt het?

  1. Vul het inschrijvingsformulier in.
  2. De installateur contacteert je voor een vrijblijvend bezoek.
  3. Je ontvangt een vrijblijvende offerte

Getuigenissen

Testimonial text Testimonial text Testimonial text Testimonial text

John Doe Affligem

Veelgestelde vragen

Kan ik de plaatsing of installatie ook zelf doen?

In het kader van deze actie is het niet mogelijk om het materiaal via ons aan te kopen om het dan zelf aan te brengen of te plaatsen. Voor de actie werken wij uitsluitend samen met vaklui die volgens de regels van de kunst werken. Zelfplaatsing valt dus buiten deze actie. Als je toch opteert om de plaatsing zelf te doen, moet je het materiaal zelf elders aankopen. Hou er rekening mee dat je dan geen aanspraak kunt maken op een premie.

Kan ik aan de actie deelnemen voor meerdere huizen?

Ja, dat kan. Je moet je wel voor elke woning apart inschrijven. Je kunt het best ook een ander e-mailadres gebruiken.

Waarom zet Test-Aankoop dit soort acties op?

Tijdens onze studies hebben we vastgesteld dat een van de redenen waarom consumenten niet de stap zetten om energiebesparende ingrepen uit te voeren, zoals bv. isolatiewerken, is dat ze het moeilijk hebben om een betrouwbare vakman te vinden die het werk volgens de regels van de kunst uitvoert met kwaliteitsvolle materialen. Het blijkt ook niet zo eenvoudig om goed uitgewerkte offertes te krijgen van aannemers en ze oordeelkundig te vergelijken. Er zijn bovendien soms premies verkrijgbaar, maar je moet weten hoe ze aan te vragen en je moet bepaalde technische vereisten naleven. Test-Aankoop wil het de consumenten eenvoudiger maken om energiebesparende ingrepen uit te voeren. Daarom hebben wij een actie opgezet, in samenwerking met een betrouwbare partner als Impact vzw die aannemers en installateurs coördineert die werken volgens de regels van de kunst, een correcte prijs hanteren en een kwalitatieve dienstverlening beogen. Als er toch problemen of vragen opduiken, kunnen de consumenten Test-Aankoop aanspreken om tussen te komen en voor een oplossing te zorgen.

Is er een exclusief voordeel voor abonnees van Test-Aankoop?

Test-Aankoop geeft abonnees een korting van € 25 per schijf van € 1000 op het totaalbedrag van de factuur zonder btw, met een maximum van € 250. Ze moeten abonnee zijn van het ogenblik dat ze de offerte aanvaarden tot en met het ogenblik dat ze de factuur betalen. Als jij of jouw partner dus abonnee is bij Test-Aankoop, raden wij jou aan dat bij de inschrijving te vermelden zodat wij jou dit bijzondere voordeel kunnen toekennen. Ben je nog geen abonnee van Test-Aankoop, dan kun je dit alsnog worden en eveneens dit exclusieve voordeel genieten. Je kunt ons daartoe contacteren op het nummer 02 542 33 86, van maandag tot vrijdag tussen 9 u. en 12.30 u. en tussen 13 u. en 17 u. (tot 16 u. op vrijdag) of u kunt abonnee worden via deze link.

Verdient Test-Aankoop aan deze actie?

Van onze partner krijgen we een commissie per getekend contract. Die dient louter om onze kosten te dekken. Wij investeren immers aanzienlijke bedragen om deze actie op te zetten, in technologie, software en publiciteit. En uiteraard doen wij een beroep op onze experts op het vlak van energie en recht en schakelen wij ons administratief team en ons Contact Center in.
De commissie die Test-Aankoop krijgt voor contracten die worden gesloten met abonnees van Test-Aankoop, wordt naar hen doorgestort, op voorwaarde dat ze abonnee zijn op het ogenblik dat ze de offerte aanvaarden tot en met het ogenblik dat ze de factuur betalen. De commissie voor consumenten die geen abonnee zijn, wordt geïnvesteerd in nieuwe projecten die Test-Aankoop wil ontwikkelen, onder meer op het vlak van energie. We herinneren er hierbij even aan dat Test-Aankoop geen steun krijgt van de overheid of van bedrijven. Op die manier kunnen wij onze volledige onafhankelijkheid bewaren en onze opdracht tot een goed einde brengen.