Info

Digitaal magazine

23 februari 2022

In onze applicatie krijg je met één klik toegang tot al onze koopwijzers, diensten en het meest recente consumentennieuws. Je kunt er uiteraard ook onze tijdschriften terugvinden in een aangepaste digitale lay-out. Voor abonnees is dat alles volledig gratis. Zo ga je te werk om de app te downloaden en je in te loggen als abonnee.

App downloaden en inloggen

Zo ga je te werk:

Stap 1: download de gratis app

Kies hieronder voor welk platform je de gratis app Test Aankoop Digitaal wilt installeren. Je kunt ook de gratis applicatie zoeken in de App Store van Apple als je een iPad of iPhone gebruikt of de Google Play store als je beschikt over een Android toestel.

App storeGoogle play

Heb je de app al op je smartphone, controleer dan of je versie nog up to date is. Klik hiervoor op het menu-icoon rechtsboven. En vervolgens op het instellingen-icoon rechtsonder. De meest recente versie is 3.5.7. Is jouw app niet meer up to date, voer dan een update uit via Google Play Store of via de App Store.

Stap 2: meld je aan als abonnee

Aanmelden is kinderspel als je al geregistreerd bent op onze website en je je gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord kent.

  1. Klik bovenaan je scherm op "log in".

  2. Vul vervolgens je gebruikersnaam en wachtwoord in. 
  3. Wanneer je aangemeld bent, krijg je een welkomstboodschap te zien. Je kunt nu gebruik maken van al onze diensten en alle tijdschriften lezen waarop je geabonneerd bent.

Heb je problemen om in te loggen?

Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem contact met ons op:

02 542 32 00

(van 9 tot 12.30 u. en van 13 tot 17 u., vrijdag tot 16 u.)