laatst gewijzigd op: 02/07/2021

Welke grasmaaier voor mijn tuin?

Met het geschikte model van grasmaaier gaat de maaiklus ongetwijfeld een stuk sneller en vlotter. We zetten u op weg naar de juiste keuze.

Stel hier je vragen of deel je ervaring met grasmaaiers.

User name

Deelnemen aan de discussie

Doe mee en geef je mening of stel je vraag. 

4 reacties

sorteer op :
Nuttig

Meld je aan om toegang te krijgen.

09/06/2021
Nuttig

Heeft een grasmaaier op batterij ook een zelftrekkende modus? Of moet men hem duwen?

Meld je aan om toegang te krijgen.

02/07/2021
, Gereageerd:

Dag Marcel, dat hangt af van merk en model...

 Beide filters (op batterijen én zelftrekkend) zijn opgenomen in onze productselector. Er zijn 4 modellen die beide functies combineren:

https://www.test-aankoop.be/woning-energie/doehetzelf-tuin/test/koopwijzer-grasmaaiers/resultaten?filter=NW10060_type~batterijmaaiers%7CNW10073_zelftrekkend~1

 Mvg, ^An 

Meld je aan om toegang te krijgen.

29/03/2021

Hallo, heb nu mijn 3de grasmaaier op accu. Gazon grootte 200 m2 wat niet zo groot is. Maar ideaal om met een accu te werken. De 2 laatste waren va het merk Boch en zeer tevreden. Ook gekocht met een 2de gratis accu 36V. Levensduur van de accu’s ongeveer 2,5 jaar.Met wekelijks afrijden tijden seizoen. De laatste maaier heb ik nu toch 9 jaar en 1 bijbestelde accu. De accu’s zijn de laatste jaren veel verbeterd. Nu verkoopt Boch ook grasmaaiers met 18Volt accu’s. Ben ook op Amazon gaan kijken naar deze grasmaaiers en daar staan deze te koop voor 185€ zonder en 215€ met 4 Aph wat uitzonderlijk goedkoop is tegenover de originele site van Boch. Er staat er ook een grasmaaier met een 36V accu en lader voor 250€. Ik maak geen reclame maar, weeral veel goedkoper dan op de site om andere winkels. Indien mijn 2 accu’s het gaan opgeven dit jaar weet ik wat te doen.

Meld je aan om toegang te krijgen.

07/03/2021

Dus als ik het goed voor heb, dan zijn kabels met BQ code ook een goed alternatief voor buitenkabels? Indien zo, dan waarom dat niet gewoon in het begin reeds vermelden, nu ontstaat er toch verwarring.