laatst gewijzigd op: 31/12/2020

Ramen renovatie

Heeft iemand goede ervaring met plaatsen van ramen, bvb. Belisol, Winsol,...
Mvg
1090 keer bekeken 11 reacties 0 likes

Meld je aan om toegang te krijgen.

User name

Deelnemen aan de discussie

Doe mee en geef je mening of stel je vraag. 

11 reacties

sorteer op :

Meld je aan om toegang te krijgen.

31/12/2020

De prijzen zijn heel competitief. Ze werken echter met onderaannemers. Dit en de commentaren op het internet hebben mij doen twijfelen. Persoonlijk schat ik de kans op kwalitatief hoogstaand werk op 50/50.

Meld je aan om toegang te krijgen.

27/11/2019

Winsol heeft mijn verbouwing verpest mede door onbekwaam personeel en onderaannemers.

Meld je aan om toegang te krijgen.

24/11/2019

Zelfde vraag als Dirk hierboven, helaas kreeg hij nog geen reacties... Ik heb net een rijhuis gekocht (in Landen) met oude aluminiumramen met enkel glas. Graag zou ik die vervangen door PVC-ramen met hoogrendementsglas. Waarschijnlijk is dat een dure zaak en je moet dan ook nog het geluk hebben dat je bij een serieuze firma terechtkomt. Iemand tips of ervaringen? Bij welke bedrijven raden jullie mij aan een offerte te vragen, en bij welke helemaal niet? Alvast bedankt.

Meld je aan om toegang te krijgen.

30/11/2020
, Gereageerd:

Ga niet in zee met Belisol!!
Slechte kwaliteit. Op 15 jaar tijd al 3 keer problemen met loslatende folie. Absoluut af te raden
Meyers Annie

Meld je aan om toegang te krijgen.

22/10/2019

Hallo,
Zijn er TA-leden die goede ervaring hebben met installateurs van nieuwe ramen, met dubbele beglazing ? Goede prijs/kwaliteit verhouding ? Wie kent er goede installateurs in Brussel, of omgeving ?
Bedankt,
Dirk

Meld je aan om toegang te krijgen.

09/08/2016

Ook wij kregen offerte vd firma 4tec (tot 1 jaar geleden WGWindows) die beduidend lager ligt. In het handelsregister staat deze firma geregistreerd met eigenaar uit Litouwen. Iemand reeds ervaringen met dit bedrijf? Dank.

Meld je aan om toegang te krijgen.

20/07/2016

Vraagje: heeft er hier iemand al zaken gedaan met 4TEC of vroeger WG Windows? Ik heb er gisteren een offerte van gekregen voor 6 ramen en deze was veel lager dan de andere offertes. Bijna té laag. Als jullie begrijpen wat ik bedoel.
Is dit prijs/kwaliteit of is het echt wel degelijk?

Meld je aan om toegang te krijgen.

20/07/2016

Beste,

Ik heb een offerte gekregen van een firma 4tec in Hasselt. Heeft iemand daar ervaring mee? Stel deze vraag omdat deze
firma in haar offerte voor raamrenovatie 20% goedkoper is edaan alle andere die soortgelijk zijn. De website van de firma
is tijdelijk offline...

Meld je aan om toegang te krijgen.

06/05/2016

<span style="font-family: Verdana, Geneva, Tahoma, sans-serif; font-size: 12px; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; line-height: normal;">Mijn vrouw en ik hebben goede ervaring met Ramen en Deuren Center. Zij konden ons de beste prijs voorleggen en de plaatsing en afwerking zijn vlot verlopen. De offerte hebben we verkregen via hun website&nbsp;</span><span style="font-family: Verdana, Geneva, Tahoma, sans-serif; font-size: 12px; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; line-height: normal;"><a href="http://ramenendeurencenter.be" target="_blank">http://ramenendeurencenter.be</a></span>

Meld je aan om toegang te krijgen.

08/04/2016

Ik heb ramen besteld bij Koenig en een voorschot betaald in september. De ramen zouden geplaatst worden half november, dan februari, dan maart ,dan april! nog steeds geen ramen. hun maatschappelijke zetel was in evergem, we zijn gaan kijken, maar ze zijn blijkbaar opnieuw verhuisd! weet iemand wat hun huidig adres is?

Meld je aan om toegang te krijgen.

06/04/2016

Beste Allemaal,


Ik lees hier vele ervaringen van mensen, aangaande hun keuze voor een ramenleverancier en vooral hun slechte ervaringen. Wij zijn zelf al 46 jaar actief als ramenleverancier en zou hier toch enkele dingen in perspectief willen zetten (2 dingen, want ik wil niet teveel uitweiden)

-Een bedrijf bestaat gewoon uit mensen en behandel deze dan ook zo. En ik kan dit zeggen omdat ik zowel consument ben, maar ook in tegenstelling tot de meerderheid een zaakvoerder. U moest eens weten hoe wij ooit door klanten/mensen bejegend worden terwijl zich niks/weinig heeft voorgedaan. Mensen zijn tegenwoordig zo mondig en gebruiken vaak het laagdrempelige internet/email op hun niet gerelateerde frustraties te uiten. Gewoon een simpel telefoontje of gesprek kan al veel ophelderen. Ik geef u een simpel vb. Wij voeren ook andere activiteiten uit (wat ik nu niet zal noemen, anders is het bedrijf mss bekend en kan dit als reclame gelden) die gerelateerd zijn aan weersomstandigheden. Bij te slecht weer kunnen wij deze activiteit niet uitvoeren. Echter het weer is onvoorspelbaar en wij doen ons uiterste best iedereen te helpen. Als we ooit 's morgens moeten afbellen omdat het weer het niet toelaat wordt onze planner letterlijk voor alles uitgemaakt, omdat hun eigen planning dat niet toeliet. Proef op de som: Bereidwillige werknemers gaan toch uitvoeren binnen het randje van de weersomstandigheden(regen). resultaat; klant lastig dat zijn woning tijdelijk vies is vanwege stof dat is ontstaan icm met de regen. M.a.w. bellen we af doordat het slecht weer is, klant lastig. Komen we toch om de klant verder te helpen, klant lastig.

Zoals hierboven heb ik legio voorbeelden. Maar ziet u, ik kan de slechte voorbeelden eruit halen, net als u als klant ook de slechte naast de vele goede voorbeelden uitlicht van uw ramenleverancier.

-Ramen en deuren is een moeilijke branche, al lijkt dit mss makkelijk. Er zijn zeer vele facetten waar dit fout kan gaan. In tegenstelling tot vele andere aankopen in de bouw luistert dit zeer nauw. Als we kijken waar dit allemaal fout kan lopen;
- Opmeting (renovatie)
- Bespreking offerte 
- Opmeting bestelling
- Goedkeuring klant opmeting bestelling (mensen lezen vaak niet goed)
- Bestelling ramen en deuren
- Transporten 
- Plaatsing
- Afwerkingen

Als men ziet in hoeveel handen alles is geweest voordat alles in de woning staat en men valt over een puntje links onderin het glas dat alleen maar zichtbaar is om 5 uur bij zonlicht. Tja wat moet ik daarop zeggen!

Ik zal met eerlijkheid zeggen dat er bij elke woning wel iets is, van iets zeer kleins tot ooit grotere zaken. Is dit erg? Nou nee, waar gewerkt wordt gebeurd wat. Echter problemen zijn er wel om opgelost te worden. En dat laatste is enorm belangrijk en dat is nu net wat de slechte en goede bedrijven onderscheidt. 

Ik werk zeker 65 uur per week en samen met een heel team doen wij ons uiterste best iedereen naar tevredenheid te helpen. Echter sommige klanten zijn nooit tevreden te stellen. En ook ik als persoon kan mij echt slecht voelen als klanten vervelende verhalen over ons vertellen, want ze noemen het bedrijf, maar het gaat over de personen die er werken. Gelukkig komt dit niet veel voor, maar het is niet uit te sluiten. Ook wij kunnen iets over het hoofd zien en dan is het zeer vervelend als een verhaal zomaar op internet geslingerd wordt, zonder beide kanten van het verhaal te horen.

Hierbij wil ik zover laten.