laatst gewijzigd op: 11/06/2019

Energy People failliet: wat te doen als je geld tegoed hebt?

Energieleverancier Energy People uit Hasselt, die sinds 2014 actief was in Vlaanderen en zo'n 9 000 klanten telde, gaf eind vorig jaar al aan dat het water hem aan de lippen stond. Zijn klanten moesten vóór 1 januari 2019 een nieuwe energieleverancier zoeken. Intussen werd Energy People toch failliet verklaard op 25 april. Wij vertellen je wat te doen als je nog geld tegoed hebt.

Lees hier het volledige artikel: https://www.test-aankoop.be/woning-energie/gas-elektriciteit-mazout-pellets/nieuws/energy-people-failliet

Doe mee

Je vindt onze community leuk en wil graag je ervaring delen? 
Een account aanmaken is zo gebeurd.

Meld je aan of registreer je gratis

  reacties

User name
GUY FLEBUS
21/05/2019

Ik heb nog geld tegoed van Belpower. Kan Testaankoop contact nemen met de " vereffenaar"? Verleden jaar veel moeten doen om van de vereffenaar enig antwoord te bekomen. Toch , na lang aandringen en aangetekend schrijven met in gebreke stelling arrogant antwoord gekregen : laat ons 1 jaar gerust en dan is er waarschijnlijk geen geld voor uw tegoed.
Kan Testaankoop nu wel een antwoord bekomen : is er geld voor de private gedupeerden?

User name
GUY FLEBUS
03/06/2019

Er moeten toch nog Testaankoop mensen zijn die geld tegoed hebben van Belpower?

User name Moderator
Antoine D. | Moderator
11/06/2019

Hallo,

Voor dit dossier raad ik je aan om contact te nemen met onze juridische dienst aan de volgende nummer: 0800 39 808 (vandaag tot 17h).