laatst gewijzigd op: 30/04/2021

Welkom in de discussiegroep over factuur, leveranciers, administratie, ...

In deze discussiegroep kan je terecht met al jouw vragen en ervaringen over je factuur, leveranciers (water, elektriciteit, werken, ...) van je huis, alsook de administrative procedures in verband met je woning.

Nog enkele tips voor jouw deelname aan dit platform:

  • Ga, vooraleer je een nieuwe vraag stelt, op zoek naar vergelijkbare discussies. Wie weet bestaat er reeds een conversatie over jouw onderwerp?
  • Gebruik een duidelijke titel
  • Gebruik de onderstaande zoekwoorden om snel informatie over een bepaald onderwerp te vinden
  • Lees voor meer informatie over het gebruik van deze community de Community richtlijnen

Veel plezier en tot binnenkort!

User name

Deelnemen aan de discussie

Doe mee en geef je mening of stel je vraag. 

4 reacties

sorteer op :
Nuttig

Meld je aan om toegang te krijgen.

29/04/2021
Nuttig

Ik wens de prijzen van de verschillende energieleveranciers te vergelijken. Ik heb een eerste opzoeking verricht via "Mijn energie" en een 2de via "Aanbieders.be" Eigenaardig genoeg zijn de resultaten en bijgevolg de aanbevolen energieleverancier verschillend. Aanbieders.be geeft duidelijk interessantere prijzen. Kan iemand mij de betrouwbaarheid van deze site bevestigen? Ik vind de verschillen nogal groot. Dank bij voorbaat voor uw reactie.

Meld je aan om toegang te krijgen.

30/04/2021
, Gereageerd:

Hallo Jean -Paul, we kunnen ons enkel uitspreken over de betrouwbaarheid van onze eigen energievergelijker, die maakt namelijk gebruik van een neutraal algoritme, waarin alle elementen die ertoe doen zijn opgenomen. Als abonnee heb je dan nog eens recht op een korting wanneer je via onze site overstapt naar een andere energieleverancier. Doe gerust een simulatie via onze tool om uit te vissen of je geen voordeliger contract op de kop kan tikken:https://bit.ly/3tqrJw4   ^An 

Meld je aan om toegang te krijgen.

19/03/2021

Opletten met overschakelen naar Mega: de beloofde korting komt in de praktijk pas na 2 jaar. Mega maakte mijn afrekening namelijk op na 344 dagen waardoor ik geen recht heb op de beloofde korting en een jaar extra moet wachten. Overschakelen dan maar ? Mega rekent 75 euro vaste vergoeding per jaar die ondeelbaar is dus ........
Vorig jaar overgestapt via Test aankoop maar zij zien hier totaal geen probleem in

Meld je aan om toegang te krijgen.

20/02/2020

Overschakeling van arm naar rijk gas voor verwarming en warm water:
volgens Testaankoop zijn alle toestellen in België gekocht sinds 1978 voor beide soorten gas geschikt. Nu heb ik een wandketel van Vaillant bouwjaar 2000 en deze moet volgens de onderhoudstechnieker worden vervangen. Dus zelfs aanpassing of opnieuw afstellen is niet mogelijk doch hij kan er geen reden voor geven. Ik vind dit raar, mij lijkt dit een vorm van 'oplichting' maar aangezien ik geen vakman ben wil ik me via deze weg toch wel beter laten informeren.