laatst gewijzigd op: 23/08/2019

Zijn Herbalife en Slimroast koffie nep?

Mijn vriendin wil graag vermageren en vindt online heel wat middeltjes die het vermageren "eenvoudiger en zonder moeite" zouden maken.Twee van die gevonden producten zijn Herbalife en SlimRoast koffie.

In mijn ogen zijn ze beide brol, er bestaat geen gouden middel om te vermageren zonder er iets voor te moeten doen.Ik denk ook echter dat dit een gewone "Pyramid scheme", zoals ze in het engels zeggen, is.Dat deze "Wondermiddeltjes" puur bedrog zijn en gewoon bestaan om er geld van te verdienen.Op het internet zijn er ook veel verschillende artikels die zeggen dat het allemaal puur bedrog is.

Kan er hier iemand meer info overgeven?

Doe mee

Je vindt onze community leuk en wil graag je ervaring delen? 
Een account aanmaken is zo gebeurd.

Je zal dan hulp kunnen vragen,

kwaliteitsantwoorden ontvangen,

en op de hoogte blijven van de nieuwigheden

Registreer je gratis

reacties

Nuttig
User name Moderator
Bertrand | Moderator
23/08/2019
Nuttig

Beste Nick, 
We hebben al verschillende keren geschreven over Herbalife en hun onfrisse praktijken. De laatste keer dat we erover schreven was dat omdat zij toen veroordeeld werden voor het piramidesysteem dat zij hanteren. Je kan het artikel terugvinden in Budget&Recht editie 221 van maart 2012.
Het hoofdoel van Herbalife is steeds producten aan de man te brengen die u zouden helpen om spectaculaier te vermageren. Jammer genoeg bestaan dergelijke wondermiddeltjes niet, zoals u terecht aangeeft in uw post. Voedingssuplementen om te vermageren zijn doorgaans erg duur, inefficiënt en brengen eigenlijk vooral geld in het laatje voor hen. 
Tot nu toe hebben we hun Slimroast product nog niet bestudeerd, maar men beweert al jaren dat caffeïne zou helpen bij het vermageren. Er zijn tot nu toe nog geen overtuigende argumenten die dit kunnen staven. 
Het mirakelproduct bestaat niet en teveel caffeïne is zeker niet bevorderlijk voor de gezondheid. De beste manier om te vermageren is een gebalanceerd voedingspatroon in combinatie met sporten.   ^Bertrand