laatst gewijzigd op: 11/10/2019

Hospitalisatieverzekering bij mutualiteit of privé

Hallo,

Wij hebben reeds jaren een verzekering bij AG insurance, nu we overgestapt zijn naar een andere mutualiteit vroeg ik me af of een hospitatieverzekering bij een mutualiteit (Bond Moyson) even veel te bieden heeft als eentje via AG die een heel stuk duurder is dan via de mutualiteit.

Alvast bedankt voor jullie hulp.

User name

Deelnemen aan de discussie

Doe mee en geef je mening of stel je vraag. 

1 reacties

sorteer op :

Meld je aan om toegang te krijgen.

11/10/2019

Geachte,

In een eerste instantie adviseren wij u gebruik te maken van onze simulator inzake hostpitalisatieverzekeringen, welke u terug kunt vinden op de internetlink :

www.test-aankoop.be/.../hoeveel-kost-een-hospitalisatieverzekering

Vaak antwoorden mensen dat ze hun hospitalisatieverzekering via het ziekenfonds hebben afgesloten i.p.v. bij een dure privé verzekeraar.

Op zich geen probleem maar het prijsverschil zit hem natuurlijk ergens !

Wij zouden u graag een overzichtstabel aanleveren met een presentatie van een duidelijke vergelijking tussen wat een privé verzekeraard u biedt per waarborg en wat een hospitalisatieverzekering van een ziekenfonds u daarvoor biedt.

Jammer genoeg laat huidig communicatiekanaal geen bijlagen toe, geen pdf-format in dit geval.

Onze diensten kunt u per conventionele mail bereiken op het mailadres CC_freeform@test-achats.be.

Indien u in het bezit wenst te komen van de overzichtstabel, verzoek wij u een mail te zenden naar dit mailadres met de verwoording van uw verzoek. Gezien dit communicatiekanaal eenvoudigweg Outlook is, is het voor onze medewerkers dan perfect mogelijk u een kerende mail aan te leveren met de tabel in bijlage.