laatst gewijzigd op: 23/04/2019

online bestellen van glutenvrij eten

glutenvrij eten het is niet altijd gemakkelijk

vaak koop ik producten gewoon niet omdat ze zo duur zijn en heb dan bang dat het uiteindelijk toch niet lekker is en als je besteld dacht ik in het begin ik koop een heel deel in 1 keer moet je geen verzending betalen maar vaak blijven producten die je besteld helemaal niet zo lang meer goed.

 

bij  deze de vraag weet iemand een speciale leverancier of keten die gespecialiseerd is in het bereiden van glutenvrije producten waar je gewoon online kan bestellen en laten leveren of een goedkope winkel in mijn buurd?

waar de versheidsdatum niet na een week vervallen is... ik heb er zelf al een paar bestelkd gehad maar spijtig genoeg veel producten moeten weggooien omdat deze na enkele weken al vervallen waren

let op ik mag geen tarwe geen rogge geen gluten. het is niet zozeer een allergie maar wel een ziekte die bij het eten van gluten en dergelijk. mijn eigen darmen aanvalt wat wil zeggen bij het blijven eten van deze producten breekt de darm vanbinnen af waardoor het uiteindlijk niet meer mogelijk is om voedingsstoffen op te nemen wat natuurlijik grote ristico"s met zich meebrengt.

 

User name

Deelnemen aan de discussie

Doe mee en geef je mening of stel je vraag. 

1 reacties

sorteer op :

Meld je aan om toegang te krijgen.

23/04/2019

Het merk Le Pain des Fleurs is gespecialiseerd in glutenvrije voeding, het maakt enkel glutenvrije crackers. Als je ze online wil bestellen kan dat bv bij Kazidomi, daar kan je ook eerst de houdbaarheidsdatum vragen, ze hebben een chat om dit te doen, of anders gewoon een mailtje. De crackers kan je opzoeken op 't internet, er zijn er bv met linzen en rijst, of kikkererwten met rijst, boekweit, en vele andere (juin, kastanjes, ..). Een glutenvrij product bij uitstek is boekweit, er bestaan vlokjes, gegrilde boekweit of kasha, meel, crackers, wafels, enz . Ik maak mijn boekweit wafeltjes zelf met boekweit meel.