laatst gewijzigd op: 29/10/2020

Neem jij voedingssupplementen?

Vitaminen en mineralen zijn beide absoluut essentieel voor onze groei en gezondheid. Aangezien ons lichaam zelf niet in staat is om voldoende hoeveelheden ervan te produceren, is het belangrijk om een ​​gezond, gevarieerd en gebalanceerd dieet te volgen.

Kunnen supplementen helpen? Welke supplementen voeg jij toe aan je dieet?

User name

Deelnemen aan de discussie

Doe mee en geef je mening of stel je vraag. 

2 reacties

sorteer op :

Meld je aan om toegang te krijgen.

08/09/2020

Mijn echtgenote zweert bij de dagelijkse inname van Spirulina, Ganocelium en Reshi Gano, dit alles van het merk DXN dat werkt via multilevel marketing.
Heeft dit enige zin? Ik vind dit onnodig en geldverslindend.

Meld je aan om toegang te krijgen.

29/10/2020
, Gereageerd:

Hoi Daniel,

Ik zou toch de inhoud van deze supplementen nakijken. In België wordt er weinig onderzoek geleverd naar supplementen, maar in Nederland voert de consumentenbond jaarlijks onderzoek naar de inhoud van supplementen om na te kijken of de inhoud wel overeenstemt met wat de fabrikant beweert. Ik neem al jaren supplementen van Flinndal. Vroeger bestelde ik vanuit België, maar nu woon ik in Nederland dus bestel ik via de Nederlandse website. Dit zijn de supplementen die ik neem (www.flinndal.nl/.../multi-vitaal) . Ik koos voor dit merk omdat uit het onderzoek van de consumenten bond bleek dat dit het merk was met de beste inhoud.