laatst gewijzigd op: 11/03/2020

Zonwering: oproep voor medewerking

Ook al is het nog winter, het Energie-team van Test Aankoop bereidt een artikel over zonwering voor. Na de voorbije twee zomers een hot item!

Heb je in een recent verleden zonwering laten plaatsen - (rol)luiken, screens, een luifel, zonwerende beglazing, … - of denk je eraan om er binnenkort te plaatsen? Dan kun je ons helpen. Hoe heb je jouw keuze van type zonwering bepaald? Welke prijs heb je betaald? Welk soort bediening werd je aangeraden? Welke garanties kreeg je op het materiaal? Welke tips kreeg je over het onderhoud? Laat het ons weten! Als je wilt, mag je ons ook de offerte(s) bezorgen die je hebt opgevraagd!

Deel je ervaring hieronder en/of stuur je offerte(s) naar rvanparys@test-aankoop.be

Alvast bedankt!

Het Energie-team

User name

Deelnemen aan de discussie

Doe mee en geef je mening of stel je vraag. 

6 reacties

sorteer op :

Meld je aan om toegang te krijgen.

11/03/2020

Ik overweeg de plaatsing van ofwel een horizontale luifel, ofwel een verticaal scherm.(+/- 4 meter breed). Ik kijk uit naar de reacties van mensen die reeds geplaatst hebben

Groetjes

JdH

Meld je aan om toegang te krijgen.

10/03/2020

Na de twee voorbije zomers denken we er over om zonnewering te plaatsen aan onze veranda. Wat zijn de voor/nadelen van screens of rolluiken ? De venster waar we de zonnewering willen plaatsen ligt op het zuid-westen. Dus namiddag- en avond zon. Alle tips en suggesties voor firma's ( as Antwerpen -Lier) zijn welkom.Alvast bedankt !

Meld je aan om toegang te krijgen.

10/03/2020

Wij hebben een elektrische screen als zonwering maar achteraf bleek het eigenlijk een schaduwdoek te zijn .Ons terras is Z/W gelegen en is aan 3 zijden ingesloten.Wanneer het buiten meer dan 25 graden is , brand de zon door de screen , het word 30 + , geen zuurstof meer , en men moet de screen openen.Men moet opletten dat men ZONWEREND doek heeft ! ( Indien buitentemperatuur +25 , indien lager is schaduwdoek ook ok . )

Meld je aan om toegang te krijgen.

10/03/2020

ik wil een zonnescherm vervangen. Het vorige is gescheurd en 1 arm gebroken.
Ik zoek een goede oplossing

Meld je aan om toegang te krijgen.

21/02/2020

Rolluiken geplaatst

Meld je aan om toegang te krijgen.

27/02/2020
, Gereageerd:

Hallo Martin, kan je ons ajb laten weten waarom je voor rolluiken gekozen hebt en welk type//merk het is ? Zijn ze elektrisch te bedienen ? Hoeveel jaar garantie heb je erop gekregen ? Bedankt alvast om ons deze informatie te willen bezorgen. Tot hoors!

^An