laatst gewijzigd op: 16/07/2020

Deel je ervaring met je printer

Heb je ervaringen met ink tank printers, positief of negatief, of met diensten zoals Instant Ink en Ready Print?

Deel je ervaringen hier met ons en houd ook ons magazine van september in het oog voor een artikel rond dit onderwerp.

User name

Deelnemen aan de discussie

Doe mee en geef je mening of stel je vraag. 

3 reacties

sorteer op :
U bent niet ingelogd. Gelieve in te loggen of te
16/07/2020

Ben aan mijn 3e canonprinter toe; hou ervan omdat ze prachtige foto's printen. Maar telkens na 2e jaar (einde van de waarborgperiode !) beginnen de problemen : de wagen met de inktpatronen blokkeert. Met wat manueel gepeuter kan je een tijdje de zaak weer op gang trekken, maar finaal wordt het stop ! En gezien herstellen evenveel kost als een nieuwe printer.... verkoopt Canon een nieuw model ! Nog even erbij vermelden : een nieuwe printer is meestal een nieuwe soort inktpatroon. Je oude (en dure) overschot kan je enkel nog kwijt in de kringloopwinkel.....

U bent niet ingelogd. Gelieve in te loggen of te
15/07/2020

Canon printer toevallig net 2 jaar oud, print geen zwart meer. Internet staat vol met zelfde probleem, ook bij andere merken. Canon raadt aan een nieuw toestel te bestellen wat ik ook deed. Nadien vind ik toch een oplossing op internet. Papiersoort wijzigen naar foto papier. Uitgeprobeerd en het werkt weer. Te laat want ander toestel was reeds geleverd. Schandalig is dit.

U bent niet ingelogd. Gelieve in te loggen of te
15/07/2020
, Gereageerd:

Beste, als u de aankoop online deed, hebt u nog 2 weken na aankoop om deze terug te sturen. Indien later, zou u het als bijna-nieuw kunnen doorverkopen.
Groeten