laatst gewijzigd op: 02/03/2020

Reeds lid van de TA Members Club?

Met de Members Club wordt jouw trouw beloond.Omdat je lid bent en blijft van Test Aankoop verwent Members Club jou met tal van interessante kortingen. Wie langer dan één jaar lid is, krijgt daar nog extra voordelen bovenop.

Huis, shopping, vrije tijd, ...geniet van kortingen op producten en diensten die je interesseren. Bezoek regelmatig je persoonlijke ledenaccount om de nieuwe voordelen te ontdekken.

Heb je je Members Club al geactiveerd? Van welke korting heb je al kunnen genieten? Is alles vlot gegaan?

Vertel en deel je ervaring hieronder

Doe mee

Je vindt onze community leuk en wil graag je ervaring delen? 
Een account aanmaken is zo gebeurd.

Meld je aan of registreer je gratis

  reacties

User name Moderator
Albine Asselman | Moderator
20/02/2020

De Members Club is enkel bestemd voor Test Aankoop leden. Om van je voordelen te genieten, log in met je persoonlijk ledenaccount ( het mannetje rechts boven op je scherm) en klik op de tab Members Club.

User name
WILLY DAVERAET
24/02/2020

Na het downloaden van de voucher voor de Lunch Garden, blijkt dat daarop vermeld staat "geldig tot 31/12/2018". In de voorwaarden staat nochtans vermeld tot 31/12/2020. Wat is nu correct ???

User name
PAUL ROBBERECHTS
26/02/2020

Ik kan niet aan de voordelen van HUBO geraken?

User name
DANIELE LIPPENS
27/02/2020

Beste heer, mevrouw. Wanneer ik in de members catalogus doorklik om een dagticket volwassene voor Zoo Antwerpen te bestellen en daar de link aanklik zou ik voor een dagticket 23,80 EUR betalen daar waar een ticket op de website van Zoo Antwerpen EUR 21,50 kost. Een ticket kost dus meer via de members club en van de korting van 14 % is geen spoor? Begrijp ik dat nu goed? Met vriendelijke groet, Danièle

User name
RAF OSAER
02/03/2020

Het staat niet in het boekje van de Members Blub dat de korting enkel voor online aankoop is. de aankoop is dan ook niet simpel . Kies maar eens een kraan als je het voorbeeld niet kan zien. Daarbij komen ook verzendingskosten zodat er van de korting niet veel meer overblijft. Technisch ware het veel beter en eenvoudiger van de korting te krijgen in de winkel.