laatst gewijzigd op: 02/05/2020

tarieven voor 2° verblijf bij Telenet?

Beste,

Telenet heeft een tarief voor tweede verblijf. De vereiste is dat dit aan zee is. Dat scheelt erg in de factuur

Weet iemand of Telenet bereid is om daarvan af te wijken indien dat tweede verblijf niet aan zee is, maar gewoon in het binnenland? In een Telenetshop waar ik de vraag stelde, was de ene verkoper bereid dit flexibel toe te passen en de andere niet? Uiteindelijk werd het dus een neen.

Hoe pak ik dit aan naar Telenet?

Dank!

Domniek --- mbdm@telenet.be

User name

Deelnemen aan de discussie

Doe mee en geef je mening of stel je vraag. 

2 reacties

sorteer op :

Meld je aan om toegang te krijgen.

02/05/2020

Vorige jaren was er steeds in het voorjaar/zomermaanden een aktie voor Telenet aan zee: zo kon je verleden jaar tegen 39€/mnd een abonnement hebben voor internet en tv aan zee. Al navraag gedaan bij Telenet, maar konden mij nog niet bevestigen, nu andere zorgen. Maar over 2 maand zouden wij dit wel nodig hebben. Kunnen jullie mij inlichten hieromtrent?
Dank,
Guido

Meld je aan om toegang te krijgen.

27/11/2019

Ik heb ervoor gebeld. Die verkoopsters van telenet kunnen niet op tegen het aanbod van proximus - waar het niet uitmaakt waar je 2de verblijf is. Wij verhuren een studio een beetje verder van ons in Brussel en daar hebben we proximus.
Conclusie: overstappen op proximus.
Alleen moet ik dan de vinyl opensnijden, een sleuf slijpen in de vloer om de proximus kabel naar de decoder bij de TV in de woonkamer te krijgen. Zucht.
Maar ja, dat bespaart ons wel een 12 x 112 €/telenet abonnement = 1344 €/jaar.
Terwijl 69€/proximus zou zijn. Dat is bijna een vakantie extra voor ons.