laatst gewijzigd op: 20/09/2021

Telenet: van Wigo naar One is veel duurder

Volgens een artikel hier op de website van Test-Aankoop is "One" van Telenet in een aantal gevallen interessant tegenover de concurrentie. In mijn geval gaat dat echter hoegenaamd niet op!

Ik heb tot op heden het pakket "Home Wigo S" + een supplement van 5 euro voor gratis vaste-lijn-bellen tijdens de piekuren. Daarmee heb ik tv (met digicorder) + internet + vaste lijn (dus geen gsm) voor 78,29 euro per maand.

Als ik overschakel naar "One" kost mij dat plots 96 euro per maand. Da's 17,71 euro duurder. Akkoord, daar zit dan een gsm-abonnement in, maar dat heb ik niet nodig! Momenteel zit ik met mijn gsm bij JIM Mobile, en dat kost mij (hooguit!) 2 euro per maand!

Ik hoop dan ook heel erg dat Telenet zijn klanten na verloop van tijd niet dwingt om van "Wigo" over te schakelen naar "One", want dan ben ik weg, het verschil wordt dan veel te groot!

Het is ook heel ergerlijk dat klanten hun "Wigo"-abonnement niet meer kunnen aanpassen. Zo kan je bijvoorbeeld niet meer veranderen om "piekuren" erbij te nemen of weg te laten, om gsm-nummers weg te laten of bij te voegen. Je MOET dan overstappen op "One! Hemeltergend!

User name

Deelnemen aan de discussie

Doe mee en geef je mening of stel je vraag. 

1 reacties

sorteer op :

Meld je aan om toegang te krijgen.

20/09/2021

Bedankt voor je post! Wij raden ook altijd aan om eerst even na te gaan of een formule wel degelijk interessant is voor je de overstap waagt. Wat voor velen interessant is, hoeft niet noodzakelijk de beste keuze te zijn voor jouw persoonlijke situatie. Wie dat wenst kan altijd even even uitrekenen op onze site wat het verschil zou zijn tussen je huidige tarief en de beschikbare alternatieven op de markt. Het enige wat je nodig hebt is een recente afrekening, of een goed idee van wat je verbruik precies is. ^Bertrand