laatst gewijzigd op: 26/10/2021

Welkom in de discussiegroep over bellen, sms'en & mobiel surfen!

In deze discussiegroep kan je terecht met al jouw vragen over bellen, sms'en en mobiel surfen.

Heb je vragen over jouw mobiel verbruik of bepaalde mobiele diensten? Stel ze hier en deel jouw ervaringen met andere consumenten.

Onze experten staan jou graag bij met hulp en advies!

Nog enkele tips voor jouw deelname aan dit platform:

  • Ga, vooraleer je een nieuwe vraag stelt, op zoek naar vergelijkbare discussies. Wie weet bestaat er reeds een conversatie over jouw onderwerp?
  • Gebruik een duidelijke titel
  • Gebruik de onderstaande zoekwoorden om snel informatie over een bepaald onderwerp te vinden
  • Lees voor meer informatie over het gebruik van deze community de Community richtlijnen

Veel plezier en tot binnenkort!

User name

Deelnemen aan de discussie

Doe mee en geef je mening of stel je vraag. 

5 reacties

sorteer op :

Meld je aan om toegang te krijgen.

25/10/2021

Bij SCARLET abonnement onbeperkt SMS-BERICHTEN,doch tss de beide nummers gelinkt aan dit contract is het praktisch onmogelijk te
SMS’en?

Meld je aan om toegang te krijgen.

26/10/2021
, Gereageerd:

Dag Michel, ik weet niet of je hiervoor je provider al hebt gecontacteerd, maar anders kan je gerust via onze klachtenbox een klacht indienen hiervoor wegens niet geleverde diensten verbonden aan je contract. Ik geef je even de link ernaartoe mee: https://www.test-aankoop.be/klagen Twijfel ook niet om onze advocaten te contacteren voor een eerste advies op het nummer 025423434. ^An 

Meld je aan om toegang te krijgen.

06/08/2020

Ik ben overgestapt van Base prepay naar EDPnet. Stel nu deze week vast dat EDPnet diverse korte nummers blokkeert en deze blokkade niet opheft. Ik denk er sterk over om terg te gaan naar een normaal abonnement bij een provider die geen korte nummers blokkeert. Welk kan ik kiezen voor niet te veel geld. Base of Orange of Proximus?

Meld je aan om toegang te krijgen.

28/01/2019

Wat mij stoort is dat je niet gebruikte belminuten worden overgedragen naar de volgende periode ,hetzelfde met je surfvolume m.a.w. ik betaal elke maand teveel en ik heb het goedkoopste tarief.

Heb reed gepolst voor een goedkoper tarief met kleiner datavolume voorlopig zonder
gevolg.

Meld je aan om toegang te krijgen.

31/01/2019
, Gereageerd:

Hoi,

Daar heb je gelijk in , dat is een gekend probleem bij veel formules. Heb je ook een berekening gemaakt op onze Koopwijzer?   https://bit.ly/2Wr7Jtv Of bel ons even op het nummer 02 542 32 32, als je abonnee bent helpen we je graag verder. Het enige wat je dan nodig hebt is een recente, gedetailleerde factuur als dat mogelijk is.

Mvg,