Recente activiteiten

Bellen, sms'en & mobiel surfen

We zijn met zijn allen steeds vaker mobiel verbonden via allerlei toestellen. De diensten die daarvoor zorgen lijken dan ook steeds meer een soort basisbehoefte te worden. Deel hier je ervaring over jouw mobiel verbruik met anderen en krijg antwoorden op je vragen.

Tv kijken, surfen & bellen thuis

Thuis willen we ook over alle nodige telecomdiensten beschikken om in onze noden te voorzien. Van digitale televisie kijken, over urenlang aan de telefoon hangen, tot eindeloos surfen en streamen via het internet. Deel hier je ervaring over jouw thuisverbruik en krijg antwoorden op je vragen.

Bundels

Je telecomdiensten groeperen in een bundel lijkt misschien de toekomst, maar is daarom niet altijd de meest voordelige optie voor jouw verbruik. Deel hier je ervaring over jouw telecombundel met anderen en krijg antwoorden op je vragen.

Telecom operators

In het Belgische telecomlandschap is het vaak niet eenvoudig om je weg te vinden, misschien geldt dit ook voor onze discussiegroepen. Deel hier je ervaring rond telecom topics die voorgaand nog niet aan bod kwamen en krijg antwoorden op je vragen.

Dit vind je misschien ook interessant

Internet, televisie, vaste telefonie en gsm

Vind in enkele stappen het abonnement voor internet, televisie, gsm en vaste telefonie dat het best bij je past en bespaar tot € 286 per jaar.

4 play
  • 1Je gegevens invoeren
  • 2Tarieven vergelijken
  • 3Overstappen naar een andere operator