laatst gewijzigd op: 06/06/2020

Fiets GPS

Voor Vaderdag wil ik graag een goede fiets GPS kopen, maar het laatste onderzoek dat ik hier terugvind op de website dateert al van 2015.

Ik ben op zoek naar een zeer goede fiets GPS voor een getrainde fietser. Hij rijdt wekelijks 7 à 10 uur met de koersfiets, deed mee aan de Amstel Gold Race en gaat deze zomer een week fietsen in de Dolomieten. De prijs maakt niet zoveel uit, het moet vooral een zeer degelijk toestel zijn.

Welke toestellen raden jullie aan?

Bedankt voor de hulp!

User name

Deelnemen aan de discussie

Doe mee en geef je mening of stel je vraag. 

2 reacties

sorteer op :

Meld je aan om toegang te krijgen.

06/06/2020

Ik heb een Garmin GPS, een instap model, Garmin edge touring, ben daar heel tevreden mee. Er zijn nog meer gesofisticeerde edge toestellen van Garmin op de markt met enorm veel mogelijkheden en ook mogelijkheid van koppelen aan smartphone enz. Kijk maar eens op de site van Garmijn. volgens mij de nummer 1 inzake GPS.

Meld je aan om toegang te krijgen.

26/06/2019

WAHOO ELEMENT BOLT. Goede GPS, prijs kwaliteit dik in orde. Overzichtelijk scherm en duidelijke navigatie. Batterij gaat lang mee, kan gekoppeld worden aan smartphone en andere trainingsitems zoals hartslagmeter. Heeft een goede trainingsfeature en kan navigeren, via fietsvriendelijke wegen, naar een opgegeven adres. Adres doorgestuurd via de GSM.