laatst gewijzigd op: 21/08/2021

Auto delen Cambio

Halo 

Heeft er iemand slechte ervaringen ik dus wel..Ik ben van januari '21 bij Cambio.Een boete die je krijgt daar jij met die auto heb gereden.Dat vind ik nnormaal.doch je meot aan cambio ook adminasrieve kosten betalen ?10 euro kan dit zo maar Want als je nu een boete krijgt komen er meer adminastratieve kosten bij recente boetes.

Dan de auto's zijn meestal vuil soms niet getankt wanneer het moet dus moet gaan tanken.

Het ergste vind ik dat als je op je rem duwt deze 1 a2 cm zakt dit is zover ik weet remmen moeten ontlucht worden dus auto's niet velig.

Ik stop met Cambio eind deze maand omdat het een dure grap word en eigenlijk globaal teveel negatieve punten heeft.

Een auto kopen komt toch beter uit.

De slogan die Cambio gebruik klopt helemaal niet." een auto waar en wanneer je wil strookt helemaal niet met de werkelijkheid

En hoe zit het met ervaringen met andere auot's delen

Dank bij voorbaat

    En 

Carpendiem

User name

Deelnemen aan de discussie

Doe mee en geef je mening of stel je vraag. 

7 reacties

sorteer op :

Meld je aan om toegang te krijgen.

17/08/2021

Ik ben sinds april 2019 lid van Dégage en zeer tevreden.

Meld je aan om toegang te krijgen.

17/08/2021

Eind 2017 raakte mijn ouders wagen niet meer door de keuring, gekoppeld aan het feit dat hij van 1999 was, dat zowel mijn ouders als ik nog maar amper de wagen gebruikten en dat hij ook niet meer in LEZ mocht deed ons beslissen de wagen van de hand te doen.
Ik had al een tijdje interesse in Cambio en heb toen na een vergelijking van de aangeboden diensten en kosten besloten voor Cambio te gaan. Het is de beste beslissing die ik ooit genomen heb.
We zijn lid sinds mei 2018.
Persoonlijk versta ik geen enkele van de problemen van Dhr De Winter.
Ten eerste ken ik geen goedkopere en praktischer manier om oven een wagen te beschikken zonder al de rompslomp.
Geen keuringen, geen verzekering, geen onderhoud, Cambio zorgt voor alles.
Ik woon ik Gent en ik mag stellen dat de leuze van Cambio "een wagen waar je wilt wanneer je wilt" hier zeker opgaat. Meer dan 90 % van de tijd kan ik een auto opvragen minder dan een uur voor ik die nodig heb. Als je een bepaalde wagen op een bepaald moment nodig hebt dan kan je die gemakkelijk dagen of weken op voorhand reserveren.
Dit jaar wilden we een familietrip naar de Ardennen maken van 1 week maar we konden pas 2 dagen voor het vertrek weten wanneer zowel mijn echtgenote als ik vrij waren. Geen probleem. Zelfs met 2 dagen kregen we de wagen die we wilden op de plaats die we wilden. De prijs om die wagen voor 6 dagen ter beschikking te hebben en +/- 500 km af te leggen: 375 € (en dat dekt ALLE kosten).

Onze maandelijkse faktuur ligt rond de 120 €. Het lidgeld is 8€ per maand. Zelf een wagen voor de deur hebben kost meer per maand aan afschrijving, belastingen, verzekering, registratie, enz... nog voor je een kilometer gereden hebt.

De wagens zijn altijd goed onderhouden, worden vaak gewassen en gereinigd. Allemaal dingen waar ik mij dus het hoofd niet hoef over te breken. Mijn vrouw heeft een rijbewijs voor enkel wagen met automatische versnellingen. Geen probleem ook zij vindt een wagen naar haar gading, verbrandingsmotor of elektrisch.

De afgelopen 2 ritten heb ik "moeten" tanken. En dan? De acht ervoor was de tank iedere keer vol. Het is een kleine moeite en is inbegrepen in de prijs.

Wij als gezin zijn uiterst tevreden van Cambio en hebben het al aangeraden aan familie en vrienden waarvan er al een paar ook de stap gezet hebben.

Nog een voordeel van Cambio: je betaalt per maand en kan ook gelijk wanneer opzeggen zonder kosten. Dus geen lang contract.

Meld je aan om toegang te krijgen.

17/08/2021

Ik heb tot dusver geen negatieve ervaringen met Cambio gehad. Er is een staanplaats om de hoek, en als daar geen wagen ter beschikking is stelt de app of de website een alternatief voor. Er is een maandelijkse bijdrage van 3 of 4 euro te betalen en de ritten worden afzonderlijk gefactureerd op basis van afgelegde kilometers en gehuurde tijd. Op de website staat duidelijke informatie en er zijn filmpjes met tips en instructies. Voor vertrek neem ik eerst de tijd om alle bedieningen te zoeken van lichtschakelaars tot ruitenwissers etc... Dingen die je onderweg kan nodig hebben. Het spreekt voor zicht dat elke auto anders rijdt en dat je dus voorzichtig moet omspringen met gas en rempedaal, bij aanvang. Mijn eigen wagen zou er inderdaad wel netter uitzien, bv. beter gestofzuigd, maar voor het overige ben ik een tevreden gebruiker.

Meld je aan om toegang te krijgen.

17/08/2021
, Gereageerd:

Veel van de info die je wilt staat op de website van de verschillende autodeel diensten/bedrijven.
Cambio betaal je per maand en kan je gelijk wanneer stopzetten zonder extra kosten.
Geen ik je buurt. Neem contact met hen op. Ik merk op dat Cambios tegenwoordig op de raarste plekken opduiken. Ben er zeker van dat met een beetje onderhandeling Cambio ook bij u in de buurt een wagen kan plaatsen.

Meld je aan om toegang te krijgen.

17/08/2021

Ik heb nog nooit met Cambio gereden omdat het niet in mijn buurt wordt aangeboden. Maar ik had er eigenlijk wel interesse in omdat ik dacht dat het goedkoper was dan een eigen wagen, waarvoor je elk jaar verkeersbelasting en verzekering betaalt.
Hoeveel kost Cambio? Moet je een abonnement per jaar nemen of kan dit ook per kwartaal? Hoeveel kost een abonnement? Betaal je dit per jaar, per kwartaal of per maand? Welk alternatief is er voor Cambio? Ik las ergens op internet iets over Blablacar. Iemand die daar ervaring mee heeft? Hoeveel het kost en zo? Hoe contacteer ik zo'n organisatie om een dergelijke dienst bij ons in de buurt te organiseren?

Meld je aan om toegang te krijgen.

21/08/2021
, Gereageerd:

Beste,

Ik weet niet van waar u bent, echter rij ik vaak met wagens van Share 4 Mobility.

Dit zijn allemaal elektrische wagens, goed voor het milieu. Nooit problemen mee gehad, wagens zijn altijd problemen. Vriendelijke klantendienst als er toch een probleem voordoet.

De wagens betaal je per rit, gebaseerd op het soort voertuig.

Echter weet ik niet in welke regio je wagens zoekt. Ik ken mensen van deze organisatie en kan altijd gekeken worden of er iets bij u in de buurt mogelijk is.

Meld je aan om toegang te krijgen.

21/08/2021
, Gereageerd:

wagens zijn altijd proper * oeps typfout!