laatst gewijzigd op: 14/10/2021

Deel je ervaring met je e-step

Gebruik jij ook een elektrische step? Voor die “last mile” tussen het (bus)station en je werk, of voor korte verplaatsingen in de stad of in je buurt? Het is duidelijk dat dit vervoersmiddel aan populariteit wint.

Wil je je een elektrische step aanschaffen? Bekijk dan zeker eerst in onze koopwijzer de resultaten van onze test. Sommige toestellen gaan echt zwaar in de fout, en de prijs zegt zeker niet alles.

Deel met de community je ervaring met je elektrische step.

User name

Deelnemen aan de discussie

Doe mee en geef je mening of stel je vraag. 

4 reacties

sorteer op :

Meld je aan om toegang te krijgen.

11/10/2021

Ik heb mij enkele maanden geleden de electrische step Cecotec Bongo serie A aangeschaft (beste koop bij T.A.) voor de verplaatsing thuis-werk. Ik heb ze inmiddels ongeveer 20 x gebruikt. De opgeladen batterij zou min 20 km moeten kunnen afleggen doch mijn ervaring is dat de batterij zeer snel leeg is, ik doe er max. 10 km mee, had er meer van verwacht gezien de testresulaten van Test Aankoop. Ook de rubberen knopjes die in de voorziene gaatjes horen laten te wensen over, die blijven niet zitten en hangen wat in de weg. De veiligheid komt hierbij echter niet in het gedrang, het gaat puur om het esthetische en praktische effect. Ik zou deze step niet meer kopen, maar voor een betere/duurdere gaan waarbij ik niet telkens de stress heb dat ik misschien niet tijdig op het werk geraak of thuis geraak zonder te voet te moeten gaan. Ik raad deze step dus niet aan

Meld je aan om toegang te krijgen.

14/10/2021
, Gereageerd:

Bedankt voor het delen van je ervaringen, die jammer genoeg niet helemaal positief waren. Ik geef je post intern door naar de verantwoordelijken voor deze test. ^Bertrand

Meld je aan om toegang te krijgen.

08/10/2020

Jammer dat de Kickbike e-cruise niet getest is! Hij is de enige elektrische step met zijn 26" voorwiel, de anderen die getest zijn zijn elektrische stepjes!
Er wordt nergens gesproken over de gevaren van kleine wieltjes, bij een opstakel gaan die gegarandeerd over kop bij 25 km/hr, de kickbike met zijn grote wielen met luchtbanden niet.
kickbike.com/.../ecruise.html
www.kickbike.be/.../kickbikes

Meld je aan om toegang te krijgen.

08/10/2020
, Gereageerd:

Dit is geen gewone step meer. Ik had eerder degelijke kwaliteit zoals de Boosted Rev willen zien (zijn natuurlijk wel failliet gegaan) of de Dualtron maar daar is de prijs natuurlijk veel veel hoger.