laatst gewijzigd op: 07/09/2020

Gezocht : heb jij al ooit problemen gehad met je droogkast?

Voor een te komen artikel, zijn we op zoek naar mensen die problemen met hun droogkast hebben gehad. 

Heb je al ooit problemen gehad met de pluizenfilter of de condensor van je droogkast? Waren er problemen bij het schoonmaken? Of vergat je ze schoon te maken en ging je droogkast daardoor minder goed werken of viel ze zelfs in panne? Laat het ons weten!”

User name

Deelnemen aan de discussie

Doe mee en geef je mening of stel je vraag. 

7 reacties

sorteer op :

Meld je aan om toegang te krijgen.

07/09/2020

Wij hebben een droogkast Bosch Avantixx7 Self Cleaning Condensor. Is ondertussen 8 jaar oud. Doet het nog steeds voortreffelijk maar ondertussen al wel twee keer dat de was er niet voldoende droog uit kwam.
Hersteller sprak van "aan vervanging toe" maar op internet filmpje gevonden dat toont hoe je de kast moet openen en toegang krijgt tot het reservoir waar het water in loopt, en gedeeltelijk blijft staan, moet ledigen.

Meld je aan om toegang te krijgen.

20/08/2020

Miele condensatiedroogkast : was soms droog, was soms klam ! Het programma eco katoen doet het gewoon niet : dixit de onderhoudsdienst van Miele is dit programma een miskleun van Miele. Lange droogtijd : +/- 3 uur Probleem onmiddellijk na aankoop gemeld : reeds 3 techniekers langs geweest maar probleem raakt niet opgelost ! Dus sukkelen we maar verder : na programma katoen en was is nog klam, programma droge lucht voor 1 1/2 uur. Over verbruik gesproken !!!!

Meld je aan om toegang te krijgen.

18/08/2020

Ik had een condensatie droogkast van Siemens moest drie uur opstaan voor de was droog was en dan nog kwam hij er soms klam uit
Nu droogkast Beko en draait 80 min was is droog goede koop gedaan kan mss. op 60min zetten

Meld je aan om toegang te krijgen.

18/08/2020

Na een 10tal jaar trouwe dienst van mijn siemens overgestapt naar een Samsung. Na 4 jaar defect. Nieuwe Samsung aangeschaft: na 3 jaar opnieuw defect. Goede machines maar een zeer beperkte duurzaamheid. Ondertussen staat hier ook al een tweede wasmachine van Samsung. Maar dat is mijn laatste toestel ooit van Samsung! Duurzaamheid is duidelijk hun ding niet...

Meld je aan om toegang te krijgen.

18/08/2020

Wij hebben een droogkast die nu 34 jaar oud is, en nog nooit in panne is gevallen. (Het is een Miele)

Meld je aan om toegang te krijgen.

18/08/2020

Wij hebben steeds de duurdere droogkasten gekocht, type warmtepomp, die heel zuinig zijn. Werkten allemaal heel goed, maar vrij snel stuk door vuil in de condensor. Volgens de fabrikanten waren het zelfreinigende condensors. Geloof er niets van. Eén keer volledig toestel vervangen onder garantie, volgende keren laten reinigen door hersteldienst. De oplossing : koop een Beko, die kan je heel gemakkelijk met een borstel reinigen. Een beetje extra werk, maar dit toestel zal lang meegaan, ben ik zeker van.

Meld je aan om toegang te krijgen.

10/08/2020

Heb een AEG Lavatherm droogkast, mod. T75370, aangekocht in 2016. Filter wordt na iedere droging, gereinigd en opvangbak geledigd, en toch regelmatig foutmelding E60, vrijwel al van bij het begin. Bij nazicht bleek dat er pluizen achteraan in de machine terecht komen.