laatst gewijzigd op: 06/11/2019

Miele B3847 Fashionmaster: Geen goed idee!

Oktober 2017 heb ik een actieve strijkplank, Miele B3847 Fashionmaster gekocht. Weliswaar behoorlijk prijzig (om niet te zeggen gewoon duur), maar soit.

Van bij het begin had ik mijn twijfels over de aansluiting van de stoomslang, hoewel het toestel best wel naar behoren werkte.

Al een tijdje geeft het toestel, wanneer ik het aanzet, geregeld aan, dat de stoomslang niet aangesloten is, en moet er wat aan wringen om het te doen pakken. Zoiets versterkt uiteraard alleen maar mijn twijfels.

Sinds verleden week is de aansluiting gewoon kapot. Het lukt nog wel om het toestel te laten merken dat de stoomslang wel degelijk aangesloten is, maar de stoom ontsnapt langs die aansluiting en bereikt het strijkijzer niet meer. Uiteindelijk weigert het toestel dan dienst, en geeft het een foutcode op het schermpje ("F44" als ik het mij goed herinner).

Voor zo'n duur toestel is zo'n probleem onvergeeflijk. Een merk dat zo'n duur toestel op de markt brengt dat zo snel stukgaat, verdient op geen enkele manier mijn vertrouwen. Onder het motto, "Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me" zal dus ook nooit meer iets van Miele kopen.

Ondertussen heb ik een normaal stoomstrijkijzer gekocht (géén Miele, natuurlijk), en gebruik ik de Fashionmaster gewoon als behoorlijk stevige, zij het belachelijk dure, strijkplank.

Doe mee

Je vindt onze community leuk en wil graag je ervaring delen? 
Een account aanmaken is zo gebeurd.

Meld je aan of registreer je gratis

reacties

Wees de eerste om te reageren