laatst gewijzigd op: 29/09/2021

Oven - micorgolf welk merk te kiezen

Wij gaan een nieuwe keuken plaatsen maar zoals zovelen is het moeilijk kiezen welk merk van oven en microgolf te kiezen. Wij willen geen combi, en liefst 2 toestellen van hetzelfde merk.

Ikzelf twijfel tussen:

Atag

Kuppersbusch

Miele

Neff

 

Voorkeur gaat uit naar Atag en Kuppersbusch, waarbij Kuppersbusch wel naar de dure kant is (net als Miele).

Wij zijn absoluut geen koks, maar koken wel graag zelf.

Iemand ervaring met bovenstaande merk(en)?

 

Alvast bedankt!

User name

Deelnemen aan de discussie

Doe mee en geef je mening of stel je vraag. 

9 reacties

sorteer op :

Meld je aan om toegang te krijgen.

06/09/2021

Ik vertrouwde op de aankoop van keuken en inbouwtoestellen bij ikea, echter de combi microgolf had al vrij onmiddellijk een defect wat onder garantie hersteld werd. Nu deze 3 maanden uit garantie is, doet hetzelfde defect hel voor. De kostprijs om langs te komen gigantisch hoog, de offerte voor herstelling zo goed als de nieuwprijs van dit toestel … jammer

Meld je aan om toegang te krijgen.

08/09/2021
, Gereageerd:

Dat mag je inderdaad niet verwachten bij een toestel van die leeftijd. Twijfel niet om er een melding van te maken op ons platform Te Rap Kapot , zo help je ons om het probleem van #geplandeveroudering beter in kaart te brengen. Alvast bedankt! ^Bertrand

Meld je aan om toegang te krijgen.

03/03/2021

nam 8 jaar geleden op aanraden van DSM keukens 5 toestellen van Kuppersbusch ook omdat het merk destijds door Resocub keukens hoog in het vaandel werd gedragen. Heb o.a. een combi stoomoven en een gewone oven. Combi stoom was in mijn ogen iets meer aangewezen dan combi microgolf Prijs toestellen inderdaad aan de hoge kant. Alleen ging het eerste exemplaar na twee jaar stuk (plots oververhitting) gelukkig vervangen onder garantie Maar ook aan het tweede exemplaar heb ik ondertussen een probleem, defecte kerntemperatuur voeler. Of Kuppersbusch nog de kwaliteit hanteert van 20 jaar terug durf ik echt te betwijfelen.

Meld je aan om toegang te krijgen.

03/03/2021

Ik gebruik al 20 jaar dagelijks een combi oven (microgolf, oven, grill met of zonder luchtcirculatie) van Kuppersbusch en ben er over heel de lijn supertevreden mee. Het enige dat ik vorig jaar heb moeten vervangen, is het lampje binnenin. De combi kostte destijds ongeveer 1000 euro, maar ik zou zeker opnieuw voor Kuppersbusch kiezen, zelfs al is de prijs aan de hogere kant. 1000 euro over 20 jaar is 50 euro per jaar voor ultiem kookplezier. Vaak is de vreugde over de lage prijs al lang verdwenen terwijl de ergernis over het mindere kwaliteitsniveau haar eigen leven verderzet ...

Meld je aan om toegang te krijgen.

02/03/2021

We zijn overgeschakeld naar Atag en zijn er 100% tevreden over.
Een grote kookplaat op gas (4 bekken en een turbo-bekken (om te wokken)). Daarbij nog een oven van Atag die we praktisch alle dagen gebruiken. Wat betreft de kookplaat hebben we Atag en Miele vergeleken en Atag had het meeste gas-debiet. Vandaar ging de voorkeur naar Atag.

Meld je aan om toegang te krijgen.

02/03/2021

ik heb zelf een combi oven van atag waar ik zeer tevreden mee ben

Meld je aan om toegang te krijgen.

28/02/2021

Hallo,

Ook wij zijn op zoek naar een nieuwe oven, zonder veel extra functies maar enenergiezuinig. Vreemd genoeg zijn er geen tests beschikbaar in Test Aankoop. Kan iemand een model/merk aanbevelen?
Bedankt
Vriendelijke groeten

Meld je aan om toegang te krijgen.

02/03/2021
, Gereageerd:

Hallo heb vorige week aeg inbouwoven gekocht BPB351020M-AEG-A+ , bij electro Lommelen voor 498€ en ben er zeer tevreden over .

Meld je aan om toegang te krijgen.

29/09/2021
, Gereageerd:

Ja dit wou ik al vermelden bij electro Lommelen kan je heel voordelig merktoestellen kopen. Ik heb een Bosch wasmachine voor een heel lage prijs gekocht al drie jaar geleden en zeer tevreden.