laatst gewijzigd op: 09/10/2019

Nespresso Vertuo, slimme maar unieke capsules

Nespresso heeft een nieuwe technologie gelanceerd, Vertuo, van waarmee je zelf de grootte van je kop koffie bepaalt door te kiezen uit verschillende capsuleformaten. Interessant concept, maar het verplicht je wel om Nespressokoffie te drinken.  Capsules van andere merken zijn inderdaad niet compatibel met de nieuwe machine.

In ons artikel, https://www.test-aankoop.be/huishoudelektro/keukenelektro/nieuws/vertuo-nespresso , raden we je aan, bij aankoop van je espresso machine, de prijs van een kopje koffie te vergelijken. We hebben berekend dat je voor een Vertuocapsule 40 cent betaalt, terwijl een klassieke Nespressocapsule 37 cent kost en een kopje Dolce Gusto 32 cent.

Ben je gewend zulke berekeningen te doen? 

Heb je de Nespresso Vertuo gekocht en getest? Jouw mening interesseert ons!

Doe mee

Je vindt onze community leuk en wil graag je ervaring delen? 
Een account aanmaken is zo gebeurd.

Meld je aan of registreer je gratis

reacties

User name
KATHLEEN VAN QUICKENBORNE
10/09/2019

Ik ben verbaasd geen woord van kritiek te lezen op het ecologische aspect van al dat capsule-gedoe. Hoeveel extra plastic en aluminium komt er niet in het milieu terecht door het veelvuldig gebruik van al deze trendy machines? Mijn mening is dat dergelijke toestellen zelfs niet op de markt zouden mogen toegelaten worden... Toestellen van het type "Senseo" met papieren filterpads maken het ons toch ook al gemakkelijk? En waarom worden de fabrikanten niet onder druk gezet om herbruikbare cups te ontwikkelen? Daar zou je dan statiegeld kunnen op heffen, bijvoorbeeld.

User name
EDWARD WINNEPENNINCKX
26/09/2019

Blijkbaar weet mevr. Quickenborne niet dat je deze capsules in een bijgeleverde zak kan terug brengen ter resiclatie.

User name
JOS VERBOVEN
09/10/2019

Mevrouw, deze capsules kunnen gratis terug worden ingeleverd in de winkel of besteller. Daar worden o.a. fietsen van gemaakt. Dus een minimum aan impact op het milieu.