laatst gewijzigd op: 13/12/2020

Welkom in de discussiegroep over benodigdheden in de keuken!

In deze discussiegroep kan je terecht met al jouw vragen over keukengerei.

Heb je vragen over koelkasten, diepvriezers, afwasmachines, of klein keukenelektro zoals friteuses of broodmachines? Stel ze gerust hier en deel jouw ervaringen over dit thema met andere consumenten.

Onze experten staan jou graag bij met hulp en advies!

Nog enkele tips voor jouw deelname aan dit platform:

  • Ga, vooraleer je een nieuwe vraag stelt, op zoek naar vergelijkbare discussies. Wie weet bestaat er reeds een conversatie over jouw onderwerp?
  • Gebruik een duidelijke titel
  • Gebruik de onderstaande zoekwoorden om snel informatie over een bepaald onderwerp te vinden
  • Lees voor meer informatie over het gebruik van deze community de Community richtlijnen

Veel plezier en tot binnenkort!

User name

Deelnemen aan de discussie

Doe mee en geef je mening of stel je vraag. 

3 reacties

sorteer op :

Meld je aan om toegang te krijgen.

13/12/2020

Ik ben op zoek naar een hakmolen om kruiden en noten te haken/malen en zo pesto te maken. Ik heb een Tefal hakmolen die ik gebruik om smoothies te maken, maar de messen staan te hoog voor een kleine hoeveelheid kruiden zodat deze op de bodem van de pot liggen en niet gesneden/gehakt worden.

Meld je aan om toegang te krijgen.

02/04/2020

Ik heb een tip voor gebruik van de dolce gusto machines van krups.
Ontkalken doe ik met 40gr citroenzuur van ecodoo ( dozen van 250gr bij bioplanet), goedkoper dan de zakjes.
Na 2 jaar loopt water naast de koppen. Probleem is dat de ontkalking niet gebeurt op de difusor. Dat is een onderdeel waar de naald opzit. Dat kan je afhalen en manueel ontkalken of vervangen. Is op internet te bestellen voor ong 7 eur

Meld je aan om toegang te krijgen.

01/04/2020

Hallo iedereen, ik heb een goede week terug mogen vaststellen, dat de foutmelding E19 verscheen op mijn siemensvaatwasser. Nochtans aangeraden door testaankoop... Het toestel is 3j en 1md aangekocht. Steen en been geklaagd. Maar, ... SIEMENS gecontacteerd via internet, afspraak gemaakt. Achterover gevallen van voorziene kosten (vermeld op de site)... Vandaag stipt om 08.00 uur, een correcte, competente hersteller aan de deur gehad. 106, 95 euro en de machine werkt weer als nieuw. En dit alles in 45 minuten. Dus m.a.w. jullie testen blijken grondig en correct. Tevens een pluim voor de op internet soms verguisde hersteldienst. Gewoon even laten weten. Ook voor publicatie vatbaar. En neen, ik heb buiten toestellen, verder niks met SIEMENS te maken. Mvg