laatst gewijzigd op: 31/05/2021

Diepvries energielabel C

Hallo iedereen,

mijn liebherr heeft het na vele jaren 'begeven' (het werkt continu tot het aan 32° C geraakt, vermoedelijk heeft de thermostaat het begeven). Ik zou investeren in een nieuwe diepvries, met voorkeur van een liebherr en een C kwaliteit (conform de nieuwe normen). Is er iemand die een diepvries met C kwaliteit gekocht hebben? Liebherr of een ander merk? 

Alvast bedankt.

User name

Deelnemen aan de discussie

Doe mee en geef je mening of stel je vraag. 

4 reacties

sorteer op :
Nuttig

Meld je aan om toegang te krijgen.

26/05/2021
Nuttig

Dag Kathleen,
Als Colruyt klant (of misschien zelfs zonder) eens vragen in een Colruyt winkel. Zij verkopen geregeld diepvriezers na een aantal "bedrijfsuren" De toestellen worden door Liebherr technieker in het Colruyt filiaal volledig nagezien en gereinigd. Voor de prijs moet Je het zeker niet laten, perfecte toestellen, ik kon zelfs kiezen uit 6 toestellen bij afhaling en ik kreeg er nog een waardebon voor diepvriesproducten bij als Colruyt klant.

Meld je aan om toegang te krijgen.

30/05/2021
, Gereageerd:

Dank je wel Dirk voor de tip.

Meld je aan om toegang te krijgen.

31/05/2021
, Gereageerd:

Beste allemaal, je kan als abonnee gerust onze koopwijzer diepvrieskasten raadplegen via volgende link: https://www.test-aankoop.be/huishoudelektro/koelkasten-en-diepvriezers/test/koopwijzer-diepvriezers In onze koopwijzer kan je ook je localisatie instellen zodat je weet waar je het toestel kan kopen (hetzij in online, hetzij in een fysieke winkel in de buurt). ^An 

Nuttig

Meld je aan om toegang te krijgen.

27/05/2021
, Gereageerd:
Nuttig

Ik heb ooit ook zo een diepvries gekocht en was er zeer tevreden over. Mijn vriendin wil er nu ook zo een kopen maar we weten nooit wanneer het te koop is. Is er een manier om dat te weten te komen?