laatst gewijzigd op: 27/06/2018

Is aankoop van de 3 geteste kachels nog steeds interressant?

Is aankoop van de 3 geteste kachels nog steeds interressant gezien de momenteel te koop aangeboden toestellen hogere rendementen hebben.

Doe mee

Je vindt onze community leuk en wil graag je ervaring delen? 
Een account aanmaken is zo gebeurd.

Je zal dan hulp kunnen vragen,

kwaliteitsantwoorden ontvangen,

en op de hoogte blijven van de nieuwigheden

Registreer je gratis

reacties

User name Moderator
CAROLINE | Moderator
04/12/2017

Beste Werner,

De aankoop van onze geteste kachels is zeker nog interessant. Het rendement van deze kachels bevindt zich namelijk rond de 90% (de eisen in het Koninklijk Besluit stellen dat deze boven 85% moet zijn).

Bovendien zijn de nieuwe te koop aangeboden toestellen niet door ons getest en kunnen we hierover dus niets garanderen.

Mvg,
Caroline (Test Aankoop Energie)

User name
WERNER DE VREESE
04/12/2017

Bedankt Caroline

User name
WERNER DE VREESE
19/12/2017

Zijn de kachels ook getest op betrouwbaarheid en bedrijfszekerheid. Ik vind dit namelijk niet terug in het artikel. Ik vraag dit omdat ik aangaande pelletkachels toch veel lees over defecten, slecht opstarten... Ik zou de kachel gebruiken als enige verwarming.

User name Moderator
ROGER VANPARYS | Moderator
22/12/2017

De kachels zijn effectief getest op hun werking. Wij hebben geen defecten vastgesteld, noch dat sommige apparten slecht zouden opstarten. Als u het hebt over betrouwbaarheid, hebben wij wel geen duurzaamheidstest kunnen uitvoeren. Hoe de pelletkachels zich op lange termijn zullen gedragen, kwam dus niet aan bod. Maar wij beschikken ook niet over informatie (bv. via ons Contact Center) dat er op dat vlak plots wel grotere problemen zouden opduiken.

User name
Rob Grossard
27/06/2018

Heb al 5 jaar een edilkamin moon, enige defect dat ik heb gehad was een defecte luchtsensor omdat ik externe lucht neem en deze corrosie had van de winter.

Dit project wordt gefinancierd door het onderzoeks-en innovatieprogramma Horizon 2020 van EU, in het kader van de subsidieovereenkomst n° 749402.
De EU is niet verantwoordelijk voor de verstrekte informatie en voor elk gebruik van deze informatie.