laatst gewijzigd op: 20/09/2016

Te laat: kan ik nog meedoen met de groepsaankoop, of moet ik wachten?

Ik heb eind augustus de mail ontvangen om mee te doen met de groepsaankoop voor zonnepanelen, en omdat ik dit nog met mijn echtgenote moest bespreken is dat even blijven liggen. Nu we beslist hebben dat we willen meedoen, blijkt dat de inschrijvingen enkel mogelijk waren tot 31 augustus.


Ik heb me toch nog ingeschreven, maar ik weet dus niet of dit nog geldig is. Zoniet, is er een idee wanneer de volgende groepsaankoop gepland is?

User name

Deelnemen aan de discussie

Doe mee en geef je mening of stel je vraag. 

2 reacties

sorteer op :
Nuttig
U bent niet ingelogd. Gelieve in te loggen of te
20/09/2016
Nuttig

Beste Harry,

De voordelen van je deelname aan onze groepsaankoop zijn de volgende:

- je kan gratis en vrijblijvend inschrijven voor een offerte. Je ontvangt binnen 2 weken na inschrijving een eerste prijsraming, samengesteld op basis van de antwoorden die je gegeven hebt bij de inschrijving.
- nadien komt de installateur ter plaatse en wordt de oorspronkelijke offerte verfijnt. Dit alles is nog steeds vrijblijvend, aan jou de keuze om de werkelijke aankoop van zonnepanelen al dan niet te doen. De offerte wordt pas bindend indien je de offerte aanvaardt en het contract tekent.

- daarnaast selecteerde Test-Aankoop nauwkeurig de installateurs, zo ben je zeker van een goede installatie
- bovendien werden door Test-Aankoop goede prijzen onderhandeld en wordt door deze groepsaankoop een goede prijs-kwaliteit gegarandeerd
- Test-Aankoop volgt de volledige installatie voor jou op
- indien er nadien nog vragen of problemen zouden zijn, kan je steeds terecht bij Test-Aankoop. Wij doen de volledige opvolging en bieden bijstand indien er problemen zouden zijn.

Vriendelijke groeten,
Caroline (Test-Aankoop Energy)

Nuttig
U bent niet ingelogd. Gelieve in te loggen of te
07/09/2015
Nuttig

Beste Peter,

We hebben inschrijvingen voor de groepsaankoop nog een aantal dagen na de deadline mogelijk gemaakt. Je bent dus weldegelijk ingeschreven en je zal midden oktober een eerste bestek van één van de deelnemende installateurs ontvangen :-)

Groetjes,
Pieter-Jan (Test-Aankoop)

Dit project wordt gefinancierd door het onderzoeks-en innovatieprogramma Horizon 2020 van EU, in het kader van de subsidieovereenkomst n° 749402.
De EU is niet verantwoordelijk voor de verstrekte informatie en voor elk gebruik van deze informatie.