laatst gewijzigd op: 05/11/2015

Nieuwe prijsoffertes voor groespaankoop zonnepanelen uitgestuurd!

Aan de inschrijvers voor de groepsaankoop zonnepanelen:

Goeiedag,

Bij deze wil ik jullie laten weten dat de nieuwe versie van de prijsofferte voor de groepsaankoop zonnepanelen begin deze week naar jullie allen is verstuurd.

De grootste verandering is dat de berekening van het financieel rendement op 20 jaar nu met jouw persoonlijke prijsvoorstel is berekend. Voorheen was dat deze berekening een simulatie met een startprijs die vaak hoger was dan de effectieve prijs die jou in de offerte wordt aangeboden. Met deze nieuwe mail heb je nu hopelijk een beter beeld van wat jouw financieel rendement op 20 jaar zou kunnen zijn. Opgelet: dit blijft natuurlijk een schatting waarbij wij vaak gemiddelde waarden hebben gebruikt.

Indien jullie deze mail niet ontvangen hebben, geef ons dan gerust een seintje. Kijk best ook eens jouw SPAM/ongewenste e-mail/verwijderde berichten na, wan het zou kunnen dat de e-mail per ongeluk daar is beland.

Met vriendelijke groeten,

Pieter-Jan (Test-Aankoop)

User name

Deelnemen aan de discussie

Doe mee en geef je mening of stel je vraag. 

reacties

Wees de eerste om te reageren
Dit project wordt gefinancierd door het onderzoeks-en innovatieprogramma Horizon 2020 van EU, in het kader van de subsidieovereenkomst n° 749402.
De EU is niet verantwoordelijk voor de verstrekte informatie en voor elk gebruik van deze informatie.