laatst gewijzigd op: 21/06/2021

Huisverzekering - Droogte - Verzaking

Ik ben op zoek naar informatie - andere gevallen - van mensen waarvan de huizen door de droogte verzakken ( barsten, ...) en of ze hun verzekeringsmaatschapij hebben ingeschakeld ? En of beroep gedaan hebben aan bepaalde firma's die ondergrondse injectie's uitvoeren ? 

 

Met dank

User name

Deelnemen aan de discussie

Doe mee en geef je mening of stel je vraag. 

3 reacties

sorteer op :

Meld je aan om toegang te krijgen.

10/06/2021

Doen alle grote verzekeraars daar aan mee? En hoe moet je in godsnaam bewijzen dat het van de droogte komt? Mag.

Meld je aan om toegang te krijgen.

21/06/2021
, Gereageerd:

Beste Martine en Peter, jammer dat jullie hiermee te maken hebben. Test Aankoop is zich ten zeerste bewust van de problematiek en over de dekkingsweigeringen door verzekeraars hoewel dit wel degelijk binnen hun wettelijke verplichtingen valt inzake natuurrampen. Fundamenteel ontvluchten, volgens onze mening, de verzekeraars hun bestaande verantwoordelijkheden. We hebben dan ook in onze nieuwsbrief de aandacht van onze abonnees gevestigd op de oproep van “Marco” om dekkingsweigeringen te melden op het forum. 

Ik ben even te rade gegaan bij de experts van de betrokken dienst. Jammer genoeg hebben we geen testen gedaan op  producten met betrekking tot de stabiliteit, noch hebben we info over inspuitingstechnieken. Het Belgische CTSC heeft dit soort producten tot op heden ook niet getest, enkel het CSTB (Frankrijk) heeft de producten getest en een officieel advies uitgebracht. Het Centre Scientifique de la Construction in Frankrijk geeft dus wel degelijk een gedetailleerd advies over de producten van de firma Uretek in stabiliteitstoepassingen. 

Onze experten geven aan dat de samenwerking van Uretek met een onafhankelijke autoriteit op het gebied van bouwtechnieken (CSTB) met een officieel publiek advies is een geruststellend aspect over de betrouwbaarheid van de voorgestelde technieken en de ernst van het bedrijf. ^An  

Meld je aan om toegang te krijgen.

08/06/2021

Ik heb ook problemen van scheuren maar heb de verzekering nog niet aangesproken