laatst gewijzigd op: 10/03/2020

pechverhelping

hoi,

 

ben op zoek naar een pechverhelping maar weet niet goed hoe ik het hier moet opzoeken en hoe het juist noemt. 

bv voor als je onderweg of thuis in panne staat met auto

User name

Deelnemen aan de discussie

Doe mee en geef je mening of stel je vraag. 

8 reacties

sorteer op :

Meld je aan om toegang te krijgen.

10/03/2020

Zoals Eric hieronder zegt
1 X tanken bij TOTAL ( 25 liter) om de 3 weken
Total assistance ; zie volgende link www.total.be/.../total-assistance
ook geldig in het buitenland ; met vervangwagen indien je eigen wagen niet hersteld kan worden binnen de 24 uur ; enige nadeel ; max 2 interventies per jaar

Meld je aan om toegang te krijgen.

16/02/2020

Je kijkt eens bij de VAB en je kijkt eens bij Touring, de twee grootste aanbieders van pechverhelping voor België. Misschien heb je al een vorm van pechhulp via je automerk of garage, zoals anderen het hier al beschreven ? Als je auto al wat ouder is, of niet erg betrouwbaar (de meeste merken...), of je rijdt veel km, is dit soort contracten wel aan te bevelen voor mensen zonder gereedschapskist in de koffer.

Meld je aan om toegang te krijgen.

01/02/2020

Ik zou zeggen , ga 1 keer om de 3 weken tanken bij Total dan heb je de pechverhelping gratis . Ik persoonlijk rij met Ford , als je dan jaarlijks op onderhoud gaat krijg je een jaar pechverhelping er gratis bij . Misschien zijn er nog andere merken die het zelfde bieden ?

Meld je aan om toegang te krijgen.

10/02/2020
, Gereageerd:

Ik rij al bijna 12 jaar met een FORD Mondeo. Soliede wagen, erg tevreden. Ben onlangs bij mijn Ford garagist geweest voor jaarlijks onderhoud en zogezegd "gratis" pechverzekering 1 jaar.
Het onderhoud was heel summier, de wisselstukken die ze aanrekenden peperduur, daarbij werden DRINGEND herstellingen van onderdelen aanbevolen die absoluut NIET nodig zijn., aan woekerprijzen. Dit alles om je te dwingen bij hun een nieuwe Hybride wagen te kopen, ter vervanging van mijn Diesel.
Die "gratis" 1 jaar pechverhelping zit in deze dure onderhoudsbeurt inbegrepen.
Ga nu naar een gewone, BETROUWBARE, garagist.

Meld je aan om toegang te krijgen.

10/02/2020
, Gereageerd:

Denk dat je toch naar een slechte Ford garage gaat , onderdelen en prijs van onderhoud is vergelijkbaar met andere garages (zelfs midas /auto 5)ook krijg je een factuur en garantie op je herstellingen , dat krijg je bij een garage om de hoek meestal niet . Mijn Focus 7 jaar kost 150 eur onderhoud per jaar en krijg er een jaar pechverhelping bij . Een wagen van 12 jaar van welk merk ook moet men rekening houden met dure reparaties

Meld je aan om toegang te krijgen.

13/02/2020
, Gereageerd:

Sorry dat ik me niet goed had uitgedrukt :
Ik ben er zeker van dat niet alle Ford garagisten dezelfde mentaliteit hebben als de mijne in de Amerikaanse straat, Brussel. Daar had ik indertijd mijn Mondeo gekocht met alles erop en eraan. De laatste onderhoudsbeurt daar was een slechte ervaring. Zal er van mijn leven nooit mijn volgende FORD HYBRIDE kopen. Zoek wel een andere Ford garagist.
En natuurlijk heeft een wagen van 12 jaar dure reparaties. Maar er is een verschil tussen duur en TE duur. Een gewone garagist geeft je ook de normale garantie als je bereid ben de 21% BTW te betalen van de factuur. It is all up to you. I love my FORD MONDEO !

Meld je aan om toegang te krijgen.

21/01/2020

Ik was lid geweest van Europe Assistance toen ik nog veel op de baan was met mijn Ford Mondeo. Ze waren correct en hielpen me snel uit de nood, zowel thuis in Belgi"e (wagen wou niet starten onder extreme vrieskou, paar keer motorpech door kapotte bougies en sleepwagen gestuurd), als in het buitenland ( sleepdienst, hotel betaald, taxi betaald naar hotel, speciaal hotel gezocht waar mijn grote hond ook op de kamer mocht slapen, enz)
Ben er heel tevreden van.
Veel succes op je zoektocht.
Myrna

Meld je aan om toegang te krijgen.

17/01/2020

Spijtig genoeg hebben we hier geen precieze informatie over, maar we geven dit als suggestie graag door aan onze diensten. Ik geef je wel de link mee naar ons dossier over reisbijstandsverzekering waar we het ook hebben over pechverhelping : https://bit.ly/368mpS1 . ^Bertrand