laatst gewijzigd op: 08/01/2020

mobilhome verzekering

 

Dag iedereen,

ik wou graag weten of de autoverzekering (voor een mobilhome) van de VKT (Vlaamse Kampeertoeristen) een betrouwbare verzekering is?

Danku

User name

Deelnemen aan de discussie

Doe mee en geef je mening of stel je vraag. 

2 reacties

sorteer op :

Meld je aan om toegang te krijgen.

08/01/2020

Hallo Tonja,

Op de site van VKT wordt inderdaad verwezen naar algemene voorwaarden van o.m. AG en Baloise.

Voor AG wordt voor Omnium verwezen naar voorwaarden van 02/2019 die ook geldig zijn voor mobilhomes. Die voorwaarden hebben wij evenwel niet geanalyseerd.

Op basis van de laatste analyse bedraagt de GQS score voor een top omnium van AG - formule Classic - 63 en voor een formule Excellence - 73. Daar zit dus wel degelijk een groot verschil in kwaliteit.
AG voorziet ook een speciale pack voor mobilhomes (www.portalpack.aginsurance.be/.../00798060500N.pdf) die wij evenwel niet hebben geanalyseerd.

Wat Baloise betreft maakt de site van VKT enkel gewag van het product omnium formule Select. De link naar de algemene voorwaarden werkt evenwel niet en dit product wordt niet langer gecommercialiseerd door Baloise.

Baloise biedt wel het product Mobility Safe 1 aan dat ook voor kampeerwagens geldt. Mobility Safe omvat zowel BA als omniumdekkingen. Er zit wel een stevig verschil aan kwaliteit tussen de diverse omniumformules (GQS = 64 voor een formule BALOISE - Grote Omnium Safe 1 met Safety Pack Omnium Formule 0 en GQS = 76 voor BALOISE - Grote Omnium Safe 1 met Safety Pack Omnium Formule 36)

Over de maatschappij De Europeesche spreek ik mij niet uit daar het een Nederlandse maatschappij betreft die gespecialiseerd is in reisverzekeringen.

Met vriendelijke groeten. ^Pol

Meld je aan om toegang te krijgen.

30/12/2019

Dag Tonja,
Heb je hier al een antwoord op? Anders eens aan T-A zelf vragen om naar het contract te kijken?