laatst gewijzigd op: 24/08/2021

Investeren in digitale munten

Ik vind dat Test-aankoop, gezien het een heel hot onderwerp is, misschien eens een onderzoek kan doen naar cointrading e.d. Je kan tegenwoordig je internet of krant niet meer opendoen of er wordt over gesproken. Bij Test aankoop invest krijg je hulp met aandelen, obligaties, e.d. Dit is echter direct voor mensen met een groter budget. Je krijgt zo veel verzoeken om met kleine investeringen mee te doen, en dit is verleidelijk.1. onderzoek of dit veilig is en waar we moeten voor opletten. 2. Bj test-aankoop invest ook deze bron aanboren en experten ons laten helpen met traden en over informatie over deze digitale munten.

 

User name

Deelnemen aan de discussie

Doe mee en geef je mening of stel je vraag. 

2 reacties

sorteer op :

Meld je aan om toegang te krijgen.

24/08/2021

Investeren in cryptomunten kan niet. Cryptomunten kopen is speculeren, dat doet niemand die verantwoord met geld omgaat. Enkel mensen met zeer veel geld en een grote, ruim gediversifieerde, investeringsportefefeuille kunnen het risico van een positie in cryptomunten dragen. Advies van een ervaren belegger: als je begint bent beleggen, koop dan fondsen in een thema dat je ligt. Dat kan met enkele 10-tallen euro, houdt steeds nog risico in, maar dat risico is bijzonder klein in vergelijking met het risico dat in cryptomunten zit. Laat je niet gek maken.

Meld je aan om toegang te krijgen.

20/04/2021

Beste Kurt, investeren in digitale munten is inderdaad een hot topic zoals je aangeeft. Je zou graag willen weten of het veilig is om te investeren in cryptomunten en waar je dan zoal op dient te letten? Op onze site hebben we hieraan een dossier gewijd en je kan dit gerust raadplegen via deze link: https://bit.ly/2LsOSNA  Voor het overige kan ik je ook meegeven dat de financiële waakhond, het FSMA, zeer terughoudend is betreffende cryptomunten. De wetgeving verbiedt niet om cryptomunten te verhandelen maar het FSMA ontmoedigt wel de handel erin. Wil je een gepersonaliseerd advies; neem dan contact op met onze financiële experten op het nummer 02 542 33 51 (elke werkdag tot 16u). ^An